İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yabanci sevgi siteleri??

S

SILAM

Misafir
slm bana bizim turk sevgisiteleri.com gibi yabanci sevgi siteleri listesi/toplisti vs.. bilen veya bulan varsa buradan adreslerini verebilirmisiniz..googleden ara demeyin bulamadim..

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Yurtdisinda daha cok Ring mantigi vardir. "Web Rings" kelimesine ek olarak love romance yada poem eklersen daha hizli sonuc verecektir.

S

SILAM

Misafir
sagol MoD bilgiler icin..bir kac ornek sayfa bulan olursa benimle paylasirsaniz sevinirim..konumuz paylasmak olunca kimsenin ugradigi olmaz pek bu forumda..ama nerde fesat nerde kavga olursa o baslik 3-10 sayfalik surup gider :D

B

BEBEX

Misafir
açıkcası benimde var bir tane yabancı sevgi sitem ama henuz öyle bir toplist olup olmadıgını bende bilmiyorum

Xcoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
S

SILAM

Misafir
sende hic aramamissinki kelimesi disinda guzel konusmussun..aramadigim kelime sekli kalmadi ve sizdende fikir veya yardim istedim..sagolun.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.