Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar turizm içerikli (ingilizce) sitem var ve yabancı sitelere reklam vemek istiyorum 50-100dolar civarı bütçem var bu iş için. Acaba hangi siteye reklam vermeliyim, güvenli ve geri dönüşü çok olması lazım. Fikirlerinizi bekliyorum
yabancı tanınmış avrupa ve amerikadaki insanları tatil konusunda yönlendirebilen siteler , online bilet satan siteler, vs. uygundur sanırım ama benden LİNK istemeyin çünkü hiçbir fikrim yok
adsenseçiler olarak turizm sitelerinin çok kazandırdığını bilmeyen yok. bu mantıkla adwords kullanmak bayağı bir yatırım gerektirir ve kodaman turizm siteleriyle yarışmak için öyle 50-100 dolarlık paralarla turizm konusunda adwords'e girmek mantıksız gibi geliyor bana.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.