İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yabancı siteyi duyurma tanıtma yolları

B

BizimMP3

Misafir
Merhaba

Para kazanmak için artık yabancı site işlerine girmek şart oldu. :) Ve bir 5/6 tane de biz yapıyoruz. Bir kısmı bitti sitelerin 2 tanesi fln :)

Adsense kullanacağız sayfalarda içerik düzgün yani. Ve SEO anlayşına göre düzeliyoruz sayfaları yani aramalarda sonuç good olacak :)

Ancak başka ne gibi yolları önerirsiniz sayfayı tanıtmak için
Futbolcu sitesi olacak mesela siteleri dünya kupaıs zmaanıdna coşar bunlar bunu biliyorum ancak başka neler önerirsiniz.?
Saygılar..

SaLvaDoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Vallah arkadaşlar her işi yerinde öğrenmeniz lazım bence burdakilerin çoğu zaten yabancı sitelerinin adreslerini bile söylemez sen en iyisi yabancı webmaster forumlarında takıl 1 ay takılsan inanılmaz bir gelişme kaydedersin yabancı forumdaki biri abi ben Türkçe site yapmak istiyorum derse hemen buranın adresini verirdim :) tabi ki burda da yardım eden arkadaşlar çıkacak ama doyurucu olmayabilir .

iyi çalışmalar .

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SEO anlayşına göre düzeliyoruz

eger dogru yapiyorsan ziyaretci seni bulur, sitende kaliteli ise, bir ihtiyac ise, duzenli olarak gelmeye devam eder.
Dmoz a da mutlaka kaydet
bir yol bularak baska sitelerin senin sitene link vermesi sagla

Seal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitede her zaman yenilikler ve güncellemeler olursa, bir gelen ziyaretçi gene gelecektir. Bunlara dikkat etmen yeterli ekstaran . ;)

B

BizimMP3

Misafir
Teşekkürler
Yabancı siteler nedir. Yabancxı forumlar işte herneyse.

Yani türkiyede webservis,iyinet e ekliyoruz tanıtıyoruz mesela. Yabancı sitelerde de buna benzer şeyler olmalı.
Ayrıca açıldığı ayın sonunda taranıp zaten bulunur siteler bunu biliyorum ancak extra birşeyler yapılmalı.
Saygılar..

rockaltin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam arkadaşlar,

Web sitenizi tanıtmanın en güzel ve temiz yolu arama motoru optimizasyonundan geçer. Bunun için http://www.***.com adresinde arama motoru taktikleri isimli e-book u inceleyebilirsiniz. Çok işinize yarayacağından eminim.

[edit: yazdığınız site adresi çalışmıyor. lütfen düzeltiniz. (elmasgunes)]

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5