İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yabancı Sponsor ?

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
merhaba. İngilizce içerikli bir otel- tatil arama sitesi için sponsor arıyorum.Aslında sponsorda değil.Uçak bileti otel rezervasyonu satmak istiyorum.Kendi sitemden satıyormuş gibi gözükebilecek ve bu hizmeti veren yerleri bilen varmı acaba ? Yada neler ekleyebilirim.Fikirlerinizi paylaşırsanız gerçekden de çok sevinirim.Şu anda günlük 500 civarı tamamen yabancı hit alıyorum.Google reklamlarıda iyi kazandırıyor aslında.Ama online satışında iyi olduğunu söyleyen bir kaç kişi ile tanışdım :) Ama onlarda yerleri bilmediklerini belirtti.Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=24957
bu konuda zıppkın arkadaşımız şu sponsordan bahsetmiş işine yarar belki...

bu arada her şey adsense demek değil, sektörel bir siteniz varsa her zaman kazanırsınız. ben linkshare.com dan kayak.com un bir reklamını www.onlinebilet.net sitesinde yayınlıyorum. girin bakın. ortadaki arama kutucuğu. şu anda günlük 35 usd kazanıyorum TR ziyaretçisiyle, günlük ziyaretçim ise 175 civarında (edit : 175 değilmiş, 400 falan varmış :) ama diğer sitemin ziyaretçisini iyi biliyorum 1300 den biraz daha az) . yani bu iş büyü değil hile değil,....

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.