Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ing. icerikli bir toplist ( hitlist ) sizce ne kadar tutar. Turk ziyaretcisi olan siteleri almayacagim sadece yabanci ing. icerikli siteler icin yapmayi dusunuyorum. Sizce bosunami emek harcamis olurum. Hedefim 3000-4000 tekil ziyaretci.
Ing. icerikli bir toplist ( hitlist ) sizce ne kadar tutar. Turk ziyaretcisi olan siteleri almayacagim sadece yabanci ing. icerikli siteler icin yapmayi dusunuyorum. Sizce bosunami emek harcamis olurum. Hedefim 3000-4000 tekil ziyaretci.
aynı sistemi full ingilizce hitchange.com olarak açmıştım (Çeviri : Guaijara).
Tr ziyaretcisi sayılmıyor Türk site alınmıyordu.. aynı mantık yani. ziyan olmasın diye şimdi kapadım. kesinlikle üzerine düşmek gerekiyor. İşlerim bittiği zaman tekrar açarım
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5