İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yabanci trafiige ihtiyacim var

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ben sitem olan www.dating4you.net için yaabanci hit ariyorum toplistler haricinde icabinda para ile alabilicegim banner programlarida olabilir hit kaynaklarini yazarmısınız
ingilizce sitesi olanlar siz hitlerinizi nereden elde ediyorsunuz lutfen paylaşalim biribirimize destek olup daha cok kazanmaya çalışalim milletce
saygilar

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bize yapılan destegi unutmayiz yanlıca pm ile bildirin bana bende size destegimi sunarim saygilar

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
google adwords u kullan. Bayagi ise yarar sana cok ziyaretci gonderir, akillica yaparsan fazlada para harcamassin.

eger hit pesindeysen banner ler fazla ise yaramaz.

herzaman diyorum: dmoz.org a mutlaka kaydet. Dmoz a kaydetmen demek ayni anda siteni bir suru siteye kaydetmen demek.

Link degisimi yap. Senin sitene olan link sayisini artir. Dating ile ilgili anahtar kelimelri (en cok aranan kelimeler google da filan) bul. O kelimeleri sitenin icinde guzel bir sekilde serpistir.
Ingilizcen var ise ilgili yabanci forumlara takil, orda siteni tanitmaya calis (yabanci forumlarin bazilarinda kurallar cok onemli, once kurallari oku)
sonrada isi zamana birak. Sitene gelen begenirse tekrar gelir, orda burda da herkese onerir.

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya dmoza da siteni kabul ettirmek acaayyip zor birsey benim sadece phpkaynak.com u kabul ettiler digerlerini kabul etmediler..

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
saolasin hotweb adworbs e girelim nasil kullanıcaz bu sistemi kredi karti ile mi oduyoruz click başı min beş cent miş sanırım nasil bir strateji izliycez ki dmoz org a kaydettirdim ve bu banner exchange olaylari için bannerimi nasil yapabilirim bilgisi olan bilgi versib saolun varolun

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla bana da yabancı git lazım :) içeriği geliştirmeye çalışıyorum ben sürekli. link değişimleri çin felan uğraşıyorum bakalım neler olacak..

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
AkrepList' Alıntı:
ya dmoza da siteni kabul ettirmek acaayyip zor birsey benim sadece phpkaynak.com u kabul ettiler digerlerini kabul etmediler..

kategoriden kategoriye degisebilir cunku her kategoride degisik edirler oldugu icin. Dmoz editorlerinin hazirladigi su forum var:http://resource-zone.com/forum/ burada siten kabul edildimi edilmedimi neden kabul edilmedi soyluyorlar.
Ben olsam tekrar tekrar basvururdum. Farkli kategorileri denerdim. mesela:
www.benimdomain.com bunu bir kategoriye
www.benimdomain.com/webmasterbilgi/ bunu farkli bir kategoriye (tabiki ilgili) eklemeye calsirdim, yani her sayfani, subdomaini eger ilgili kategori varsa eklemeye calis.

saolasin hotweb adworbs e girelim nasil kullanıcaz bu sistemi kredi karti ile mi oduyoruz click başı min beş cent miş sanırım nasil bir strateji izliycez ki dmoz org a kaydettirdim ve bu banner exchange olaylari için bannerimi nasil yapabilirim bilgisi olan bilgi versib saolun varolun

adwords da her tiklama basina para oduyorsun (adsense aliyorsun bundada veriyorsun). kredi kartiyla oluyor. Kelime secip ona gore bir tiklamaya kac para veriyorsan onlari giriyorsun. Tabiki tiklama basina verdigin para yuksekse, cok tiklama aliyrsun, cunku seni ust siralara cikariyor. Bir suru ozellik var. Ulkeleri filan secebiliyorsun, tiklama istedigin. Ilk girene biraz karisik gelebilir. Bu adsensede cikan larda adwords da ilan verenler.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence o tip yerlerden hit sağlıcaksan bna para ödemene gerek yok auto hitsle değişim yapılan sitelere üye ol... arada bi fark yok ama bi işe yarıcağını hiç sanmıyorum...

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
firar' Alıntı:
bence o tip yerlerden hit sağlıcaksan bna para ödemene gerek yok auto hitsle değişim yapılan sitelere üye ol... arada bi fark yok ama bi işe yarıcağını hiç sanmıyorum...

bu neki? birsey daha ogrendik. bir url verirmisin uye olunan site url si? hic duymamistim bunu.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şuan aklımda olan bi site yok ama kullanan arkadaşlarla irtibata geçip ilete bilirim bu arada ilk defa duymuş olman beni şaşırttı... sanırım ben anlatamadım... sen auto surf yapıyosun... bunun karşılığındada senin siten dolaşılan siteler arasına katılıyor....

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu auto surfler için bir sayfa yaptım allwebmoney de ben. en güzelleri yazıyor sayfada. isteyenler için ;
http://www.allwebmoney.com/autohits.htm

Bu sayfada yazanlar arkadaşın da dediği gibi sen üye siteleri geziyorsun diğer üyelerde senin siteleri geziyor. fakat gerçek ziyaretçi arıyorsan bunlardan kolay kolay bulamazsın. çok nadir geliyor bunlardan gerçek ziyaretçi. ama ilk başlarda kullanmak isterseniz işe yarayabilir....

kolay gelsin...

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu tip siteler vakit kaybindan baska birsey degildir. gosterim basina reklam parasi alanlar kullanir ki gercek ziyaretci degillerdir

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bide şeyi sorcam arkadaşın click satın almak istediği yerler ptc bölümlerindeki linkler benzeri bişiymi oluyo yoksa benmi yanlış anlıyorum ben yanlış anlıyosam... biri nasıl bişiy olduğunu anlatabilirmi ... teşekkürler...

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim anladigim kadariyla firar arkadasin ve diger arkadslarin onerdigi sistemlerde, size gelen ziyaretci hem gercek degil gercekse bilede rastgele gelmis yani hedef kitle degil.

Mesala adwords da ilan verince onlar kesinlikle hedef kitle ye (targeted) uygun oluyor. Yani eger hosting satiyorsak tam hosting arayan insanlar sitemize geliyor, dolayisiylada hosting imizin satilma oranida artiyor.

Z

zipNetwork

Misafir
Autohits hiç bir işe yaramaz sadece alexa rankinizi yükseltir budur..
Adwords e kayıt 5$ dır bir kereya mahsus daha sonra tıklama başına ne kadar vericeğini kendin belirlersin buna göre siteni googleda yayınlarlar fakat yabancı bir site için hemde bir dating sitesi için bu sana külfetli olur çünkü Türk sitelerde rekaber olmadığı için tıklama ücretleri ucuz ama ingilizce içerikli siteler gerçekten uçmuş.....

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
autohits degildi bu tarz bir sürü hit kaynagi var birde banner exchange programlari var ben seyi sorucam bu alexadan hit alan varmı ne işe yarar ve nasil kayıt olunur alexa by amazon a anlamadim
saygilar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5