İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yabanci trafiige ihtiyacim var

G

guajira

Misafir
Silence bu konuda Linkworth u kullanmanı tavsiye derim. Link koymak isteiğin sitenin hitine göre aylık belli bir miktar parayla bu işi halledersin.

T

TGP

Misafir
dmoz.org 'un URL ekleme sayfasını bulamadım. dmoz.org/add.htm var ama Onun icinde Submitter URL gibi bir sey vardı. Fakat bi turlu URL ekleyecegim sayfayı bulamadım...

P

postmodern

Misafir
Yabancı dating sitesi işi için köşeye en az 10 bin $ koymadan hiçbirşey yapamazsın. Yabancı dating işinde şu an full profesyonel adamlar var, sağlam girmezsen barındırmazlar. Dmoz luk bilememnelik iş değil. 6 yıldır yabancı trafikteyim ve adamlar koşuyorlar ben ne yaparsam arkalarından yürür haldeyim. Yabancı datingci arkadaş var aylık 10-20 bin $ kazancı var fakat ilk aylarda yaptığı masraflar 5-6 bin dolar civarıydı. Reklam link değişimleri falan. Sadece bir dating review sitesine 2000$ a reklam vermişti. Host için falan aylık 700$ cebinden ödedi en az 6 ay para kazanmadı sistem. Bunları düşününde girin.

Girmek isteyenlere önerilerim dating değildir. Şu an getirisi olacak kafamdan bi kaç sistem söyleyim

Driver sitesi yapın
Lyric sitesi yapın

iyi çalışmalar dilerim...

Q

QuicK

Misafir
TGP' Alıntı:
dmoz.org 'un URL ekleme sayfasını bulamadım. dmoz.org/add.htm var ama Onun icinde Submitter URL gibi bir sey vardı. Fakat bi turlu URL ekleyecegim sayfayı bulamadım...
Once siteni eklemek istedigin kategoriye gir. Sonra add url'ye tıkla. Kategoriler cok cesitli oldugu icin gercek kategorisine gitmelisin. Yoksa add url linkini goremezsin..

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
postmodern' Alıntı:
Yabancı dating sitesi işi için köşeye en az 10 bin $ koymadan hiçbirşey yapamazsın. Yabancı dating işinde şu an full profesyonel adamlar var, sağlam girmezsen barındırmazlar. Dmoz luk bilememnelik iş değil. 6 yıldır yabancı trafikteyim ve adamlar koşuyorlar ben ne yaparsam arkalarından yürür haldeyim. Yabancı datingci arkadaş var aylık 10-20 bin $ kazancı var fakat ilk aylarda yaptığı masraflar 5-6 bin dolar civarıydı. Reklam link değişimleri falan. Sadece bir dating review sitesine 2000$ a reklam vermişti. Host için falan aylık 700$ cebinden ödedi en az 6 ay para kazanmadı sistem. Bunları düşününde girin.

Girmek isteyenlere önerilerim dating değildir. Şu an getirisi olacak kafamdan bi kaç sistem söyleyim

Driver sitesi yapın
Lyric sitesi yapın

iyi çalışmalar dilerim...
postmoders iyi yazmissin saolasinda dating sitesi
acmak gibi bir hayalim yoktu biliyorum olayin rehabet ve külfiyetini bildigin gibi ortalikta donen bir dating affiliate siteleri war onlarin getirileri üzerine

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5