İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yabancılarla Uğraşmayın Ödeme Yapan Kurumsal Bir Site Napolyon

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Merhaba arkadaşlar,

Belki birçoğunuz biliyordur veya bilmiyordur.Ama ben size napolyondan bahsedeceğim.Napolyon süper teklif yapımcılarınındır.Gerçekten kurumsal bir sitedir.Hatta bir çekilişlerinde ödül olarak kazananı show tv ceosuyla tanıştırmışlardı.Burada mail okuyarak,facebook hesabınızda reklamları paylaşarak nap kazanıyorsunuz.100 bin napınız olun 100 tl ödeme alıyorsunuz.O kadar zor değil zaten başlar başlamaz 10 bin napınız oluyor.Sadece kişisel bilgilerinizi girmeniz yeterli 10 bin nap için.Yani 10 tl.Eğer her gelen maili okursanız ve aktif olursanız ayda 100 lira alabilirsiniz.Ben 2 kere ödeme aldım buradan ve gerçekten güvenilir bir site.Sonuçta avea,pepsi ve benzeri birçok markayla çalışıyorlar.Sizded üye olmak isterseniz lütfen benim referans linkimden üye olun.Sonuçta birşey kaybetmeyecekseniz oradan üye olursanız.

Referans Linkim:

http://www.napolyon.com/Uye/Kayit-Formu.aspx?lid=a64ba2a1-1930-4f78-8ff2-bca58463adb3

Link:

www.napolyon.com

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
şahsen ben daha önce ödeme aldım ödeme konusunda bir sıkıntı yok belki nap biriktirmekte zorlanmış olabilirler ama aktif olunca öyle bir problemde olmuyor

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
İlk başta 10 bin nap veriyorlar ama sonra onu 100 bine tamamlamak çok zor oluyor. Hatta bi ara facebook sayfasını da takip ediyordum ve orada çekiliş olmuştu. Baktım 100 bin napa ulaşamıycam, hepsini çekiliş hakkı elde etmek için kullandım. Sonuç olarak çekilişten de bişey çıkmayınca bıraktım artık. Şahsen ben de tavsiye etmiyorum.

A

abdullahsabit

Misafir
napolyonmu?:D boşverin arkadaşlar ilk açıldığında üye olmuştum.hiç bişe kazamıs değğilim

uğraşmayın değmez

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
Sadece Nickli arkadaş.
Yaptığın boş zamanında bizde denedik...
Bu senelerdir var 1 kişi bile bişey kazanabilmiş değil..
Forumlarda hep ref. Linkleri koyarlar belki kazanırım ümidiyle veya kazanacağını zannederler ama hep sonuç boştur.
İyi forumlar.

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
31
Sadece Nickli arkadaş.
Yaptığın boş zamanında bizde denedik...
Bu senelerdir var 1 kişi bile bişey kazanabilmiş değil..
Forumlarda hep ref. Linkleri koyarlar belki kazanırım ümidiyle veya kazanacağını zannederler ama hep sonuç boştur.
İyi forumlar.

size öneriyorumki ilk olarak En pöpüler para kazandıran site:

pardon yanlış url vermişim: http://adf.ly/ arkadaşlar paypal ödemesi yapıyor hemde 1.000tıklamaya 4 dolar kötümü? :) iyi bence sitene günlük 50k kişi giriyor say :) günlük 25 dolar bile alabilirsin.
hiç denemedim ama ilerde denicem.

StyLes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Site Boş Arkadaşlar..
Bu arada normal site linki koymak zorunlu..
Moderatör arkadaşlarım veyahut konuyu açan arkadaşım lütfen düzeltsin..

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Size ufak bir yol anlatmak istiyorum napolyonla ilgili.Nap biriktirmesi çok zordu demişsiniz.Evet sadece mail okuyarak zordur.Ama çekiliş yaparsanız zor değil.İlk önce bir çekiliş konusu düşünün.Mesela hosting veriyoruz.Çekilişe katılmak için napolyona benim ref linkimden üye ol diyeceksiniz.Mesela 100 kişi katıldı buda eder 30 bin nap.Bunların içlerinden 20 taneside oradaki çekilişe katıldı diyelim buda 40 bin nap eder.40 + 30 =70 gördüğünüz gibi sadece bir çekiliş yaparak 70 bin nap yani 70 lira kazandınız.Her ay böyle 4-5 çekiliş yaparsanız gerçekten iyi paralar kazanabilirsiniz.

Bu arada konuyu düzelttim

zonbadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
napolyon benim 2 senemi aldı daha sonra Allah Kitap düz gittim attığım maillerde, telefonda muhatap bulamadım.. sahtekarların önde gideni onlar! ben tıklama muhabbetlerinden sadece neobux a itimat edin derim çünkü sadece onlar bana para verdi (hepsini denedim) ş*refsiz bux.to 8 ay oldu hala ödeyecek! Napolyon boşa zaman kaybıdır...

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
31
alexasına baktım giren çıkan çok az. yinede sizin tercihiniz tabi.

Ekleme:
napolyon benim 2 senemi aldı daha sonra Allah Kitap düz gittim attığım maillerde, telefonda muhatap bulamadım.. sahtekarların önde gideni onlar! ben tıklama muhabbetlerinden sadece neobux a itimat edin derim çünkü sadece onlar bana para verdi (hepsini denedim) şerefsiz bux.to 8 ay oldu hala ödeyecek! Napolyon boşa zaman kaybıdır...

lütfen ş*refsiz kelimesini sansürlermisin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.