İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yahoo Domain $2.99

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
burda da Genel güncel konular haberler e açmışsın senin mesajı herkes okuyana kadar domainler olur 9$ :)

B

Bohemlife

Misafir
ya herkes yahoo domain sisteminden şikayetçi. siz hala yahoo diyorsunuz:)

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bohemlife,

ben daha bir sorun yaşamadım.

sen domaini al ucuza dursun bir köşede ileride transfer edersin kullanıyorsan ya da satacaksan vs.

D

discoface

Misafir
arkadaslar domainlerin bu kadar ucuzlamasını bi sebebi varmı? yanı 9 dolardan 3 dolara düşmesinin altında bi iş varmı? domain alırken sayfalarda kıyıya köşeye sıkıştırlımış bir uyarı gibi.. bi bit yeniği yanı. ne biliyim ucuz olmasının bi sorunu çıkmasın ilerde demeyin ucuzdu o yüzden böyle diye :)

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
discoface,

hayır bir fark ya da sorun yok. 9$ lık ile aynı hizmeti alıyorsun. Bu bir pazarlama stratejisi. Hiç domain almayacak insan birden 3-5 domain alıyor ve 5$ da olsa 9$ da olsa insanlar ordan domain almaya devam edecekler. 3$ a düşürerek yaptığı reklamla kim bilir ne kadar kazandı. sürümden kazanıyor.

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
wallet geyiğine 1$ daha kesiyor ama sonra geri ödüyor 1$ı. 20 gün önce 1.99$ iken domainler yine kesmişti hala eklemedi gerçi :D

alpaym

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya google neredeyse yahoonun sayılır ama hala rekabet bu amerikalıları anlamak güç.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5