İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yahoo domain - acil yardım lütfen

M

maxxlist

Misafir
Arkadaşlar ben yahoo dan 2.99$ a bi domain alayım dedim.. forum doldurdum kart bilgilerimi fln verdim.. kaydımı da yaptırdım ama artık ne yapacagımı bilmiyorum.. adamlar bana ne bi domain name şifresi verdi nede baska bişey.. ilk defa yabancı bi yerden domain alıyorum lütfen beni aydınlatınız.. tşkler...

V

vєga

Misafir
tam bilmiyorum ama mail adresiniz ve şifrenizle login oluyorsunuz.

G

Geveze.at

Misafir
yahoo dan bir tane mail adresi alman lazim Ben onunla login oluyorum
Sonra cc bilgilerini giriyorsun. Sana mail geliyor zaten

M

maxxlist

Misafir
ya ben domaini alamamışım herhalde.. çünkü başka sitelerden kontrol ediyorum hala bu domain alınmamıştır.. satın alabilirsiniz diyor.. ya 2.99$ lık domain üstüne tıkladım, sonra bana cc bilgileri sordu onları yazdım sonra yeni bi kayıt sayfasını bulamadım... hatta cc bilgilerini girdikten sonra bu konuyla ilgili bi mail de geldi bana ama gerisini getiremedim.. ne yapacam yaw bi domain alalım dedik bi dunya zahmet cıktı basımıza..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5