İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yahoo domain soru ?

K

komikus

Misafir
Arkadaşlar ben yahoodan domain alcam. Fakat hangi bankadan kart çıkartırsam alabilirim ? Ek kart çıkartıyorum bi akrabımdan onla bilir miyim ? Birde çıkardığım kart hsbc bank tan ve mastercard. Sorun çıkmadan domain alabilir miyim ?

D

discoface

Misafir
alırsın tabı. visa ve mastercard bunlar dünya çapında geçerli ve ikisini de kabul ediyor google.

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
önemli olan banka değil. Mastercard ve Visa firmaları için neredeyse bütün bankaların kullandığı bir aracı diyebiliriz. Yani üzerinde Mastercard ve Visa yazan her kartı kullanabilirsin.Yalnız Yahoo, Mastercard sanal kartımı nedense artık kabul etmiyor o yüzden Access kullanıyorum.

ufukaykut

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
ben şimdiden soyleyim garanti bankası sanal kartları kabul etmiyor çok denedim.

ufukaykut

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
valla bilmiyorum ama 3 tane garanti sanal kartla denedim limit olmasına rağmen hata verdi. Onlarda mastercard tı.

K

komikus

Misafir
marissoft' Alıntı:
valla bilmiyorum ama 3 tane garanti sanal kartla denedim limit olmasına rağmen hata verdi. Onlarda mastercard tı.

Olmazsa artık gerçek kredi kartı kullancam. Zaten şurda 1,5 ay kaldı kampanyanın bitmsine :D

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bazı ek kartlar internette geçmiyor iyice bir soruştur bankana :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.