İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yahoo Publisherda Reklam Vermek

P

Paraemon

Misafir
Adwordsde Bir ara 0.05$ idi Minimum tıklama ücreti ,

Yahooda ne kadar acaba min. click başı ücreti ?

N

nomak78

Misafir
yahoo da daha fazladır. tık başına daha fazla verdiğine göre daha fazla alıyordur muhtemelen.

ben reklam vermek için adbrite kullanıyordum. çokta memnundum ancak son zamanlarda reklam alırken filtrelerde sıkıntılar yaşamaya başladık. adbrite ta çok ucuz seçenekler var.

K

Kerasus

Misafir
Sponsored Searh tarifesi aşşağıdaki şekilde:

5$ depozit + 0.10$ minumum click

Each account requires a non-refundable $5 initial deposit, which applies towards click-charges. There is a minimum bid requirement of $0.10 per click-through.

P

Paraemon

Misafir
Adbrite'ta hangi ülkelerde yayınlanmasını istedigini seçebiliyormusun ?

K

Kerasus

Misafir
zaten reklamlarının yayınlanacagı siteyi sen seçiyorsun. Site detaylari bölümünden "Origin of traffic " yani hitin agirligi hangi ülkeden orada yazar.
Mesela şu adbrite altindaki popüler sitelerden biri break.com için:
Origin of traffic: Canada, Sweden

Arayan Adam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yahoo publisherin reklam kabul etme kriterleri o kadar yuksek ki ben ne denersem deniyim bir turlu kabul ettiremedim. Yahoo'yla hiç ilgilenmiyorum o yuzden...
Google'a alternatif olarak MSN'in sistemini bekliyorum ben. Onda durum nedir bilen var mı ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5