Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yahoo da daha fazladır. tık başına daha fazla verdiğine göre daha fazla alıyordur muhtemelen.
ben reklam vermek için adbrite kullanıyordum. çokta memnundum ancak son zamanlarda reklam alırken filtrelerde sıkıntılar yaşamaya başladık. adbrite ta çok ucuz seçenekler var.
Each account requires a non-refundable $5 initial deposit, which applies towards click-charges. There is a minimum bid requirement of $0.10 per click-through.
zaten reklamlarının yayınlanacagı siteyi sen seçiyorsun. Site detaylari bölümünden "Origin of traffic " yani hitin agirligi hangi ülkeden orada yazar.
Mesela şu adbrite altindaki popüler sitelerden biri break.com için:
Origin of traffic: Canada, Sweden
Yahoo publisherin reklam kabul etme kriterleri o kadar yuksek ki ben ne denersem deniyim bir turlu kabul ettiremedim. Yahoo'yla hiç ilgilenmiyorum o yuzden...
Google'a alternatif olarak MSN'in sistemini bekliyorum ben. Onda durum nedir bilen var mı ?
http://www.oilman.ca/blog/?p=12 en son bu haber çeşitli forum sitelerinde dolaştı. U.S için pilot advertiser alimi vardi. Halen daha beta aşamasındalar.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5