İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yahoo ya dikkat lütfen

draligus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bir dönem ucuz diye yahoo dan birkaç domain almıştım. ancak, çok büyük bir hataydı. gerçi forumda birçok insan şikayetçi yahoo dan. ama ben de anlatıp çözüm önerileri almak istedim.

yahoo daki com uzantılı domainlerimi kurtardım. ancak farklı uzantılı 3 domain daha vardı. bir tanesi domain kontrol panelde bile gorunmuyor. oysa kredi kartımdan parasını çekmişti yahoo.

bu 3 domainimi godaddy hesabıma transfer etmek istedim. ancak transfer işlemi başlayalı 8 gün geçti ama sonuç yok hala. yahoo ya mail yolladım konuyla ilgili. domain kontrol panelden domainlerinizi silin. sildiğinizde otomatik olarak melbourneit firmasına aktarılır. sonra oraya mail yollayın, ben bu domainlerin sahibiyim deyin, onlar size auth code yollarlar. böylece transferi tamamlarsın diye cevap yolladılar. domainlerden birini sildim. sonra melbourneit firmasına durumu anlatan mail yolladım. sonuç , cevap yok 1 haftadır.

şimdi, 3 domainden biri zaten kontrol panelde görünmüyordu. birini , yahoo sil dedi diye sildim gitti. diğeri hala kontrol panelde duruyor. yani saçma sapan bir hal aldı.

bir enteresan durum daha, kontrol panelden domainlerden birini direkt domain forward işlemi ile başka bir domaine yönlendirmiştim. 1 ay geçti. hala yönlenmedi.

sanırım 3 domain de elden gidecek.

yahoo domainleri kullanan varsa dikkatli olmasını öneririm.

benim sorunum için de önerisi olan varsa, yardım rica ediyorum.

teşekkürler

ugurcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim de 1 tane .com uzantılı domainim gitt:(

draligus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
olumlu bir gelisme oldu ve sizlerle paylasmak istiyorum. yahooya mail yollamistim, ve onlarin onerisi uzerine 3 domainden ikisini yonetim panelinden CANCEL PLAN yapmistim. gec de olsa domainler yahoo daki hesabimdan dustu. melbourneit isimli bir firmaya gecti otomatik olarak. domain kontrol panelde olmayan 3. domain icin de yahoo ya mail yollamistim. bunu cancel yapin melbourneit firmasina gecsin demistim, kredi karti son 4 nosu dogum tarihi gibi bazi bilgileri istemislerdi, o domainimi de iptal etmisler. yani bu 3 domainde melbourneit firmasina gecti. o firmadan mail geldi domainleriniz bizde ve ilgili keyler bunlar diye, 3 site icin de ayri ayri ilgili keyleri yazarak auth code istedim. 3 ü de geldi. transfer tamamlandi. ve aylar sonra sorun cozulmus oldu. ayni sorunu yasayan cok kisi oldugunu biliyorum. o yuzden burada paylasmak istedim.

X

xkurt10

Misafir
vaybe yılan hıkayesı gıbı bu aralar da domaınler amerıcan sırketlerınde bevaya 2 dolara 6 dolara fılan gıdıyor vardır bıseyler herhalde ama bende godady den sasmam

troy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
draligus' Alıntı:
olumlu bir gelisme oldu ve sizlerle paylasmak istiyorum. yahooya mail yollamistim, ve onlarin onerisi uzerine 3 domainden ikisini yonetim panelinden CANCEL PLAN yapmistim. gec de olsa domainler yahoo daki hesabimdan dustu. melbourneit isimli bir firmaya gecti otomatik olarak. domain kontrol panelde olmayan 3. domain icin de yahoo ya mail yollamistim. bunu cancel yapin melbourneit firmasina gecsin demistim, kredi karti son 4 nosu dogum tarihi gibi bazi bilgileri istemislerdi, o domainimi de iptal etmisler. yani bu 3 domainde melbourneit firmasina gecti. o firmadan mail geldi domainleriniz bizde ve ilgili keyler bunlar diye, 3 site icin de ayri ayri ilgili keyleri yazarak auth code istedim. 3 ü de geldi. transfer tamamlandi. ve aylar sonra sorun cozulmus oldu. ayni sorunu yasayan cok kisi oldugunu biliyorum. o yuzden burada paylasmak istedim.

cancel plan sırasında ns ler sıfırlanıyormu. yani çalışan bir site için yapsak site off olurmu?

draligus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende o tür bir sorun olmadı. ancak dediğim gibi sorunum çözüldü ve sizlerle paylaştım, aynı şeyi denerseniz ve sorun çıkarsa sorumluluk alamam.

troy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sağol bir aydır org transfer edicez diye bekliyorduk.

BabaPanter

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim de kontrol panelinde bile görünmeyen hatta parasını bile ödemediğim domainimi enom'a 4 gün içinde transfer etmeyi başardım.
Sanırım şanslıyım:)

E

emrearslan87

Misafir
ucuz diye kalkışınca böyle oluyor ben en iyisini yaptığıma inanıyorum 3 tane büyük şirkette domainlerim var natro.com türkticaret vede niobeweb.com hiç biriyle tek sorunum yok iyisimi alın sizde bundan sonra bu şirketlerden

Desix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
registerfly.com 24 saatlik bir 4 dolara transfer kampanyası yapıyor olmalı şu anlar..
yahoodan kaçmak isteyenler oraya geçsinler derim. registerfly da çok sağlam yerdir die biliorum..
ayrıca 4 dolara transfer yapabiliosunuz +1 sene de domaininizin süresi uzamış oluyor..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5