İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yakında delircem

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Pc ile manita bir arada çok zor yuruyo. Kendimden biliyorum ben. İşin oluyo gece pc'de olman lazım bi ton dırdır. Beni aramadın etmedin bi ton dır dır. Yani çok zor ikisini bir arada yürütebilmek.

Sanada tavsiye etceğim bişe yok bende aynı durumrayım. Akşama kadar forumlarda dolanıp duruyorum. En azından sitelerin varmış ilgileniyosun. Ben onuda yapamıyorum 40 günüm kaldı askerliğe. Yaşını bilmiyorum büyüksen kusura bakma ama otur ders çalış :) Ben bu sene öyle yaptım. En azından uğraşcak bişeylerim oldu. Pc'den birazda olsa kurtuldum.

Not : Pc'den kurtuldum diyorum ama Bilgisayar Programcılığı bölümünü kazandım :D

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Pc ile manita bir arada çok zor yuruyo. Kendimden biliyorum ben. İşin oluyo gece pc'de olman lazım bi ton dırdır. Beni aramadın etmedin bi ton dır dır. Yani çok zor ikisini bir arada yürütebilmek.

Sanada tavsiye etceğim bişe yok bende aynı durumrayım. Akşama kadar forumlarda dolanıp duruyorum. En azından sitelerin varmış ilgileniyosun. Ben onuda yapamıyorum 40 günüm kaldı askerliğe. Yaşını bilmiyorum büyüksen kusura bakma ama otur ders çalış :) Ben bu sene öyle yaptım. En azından uğraşcak bişeylerim oldu. Pc'den birazda olsa kurtuldum.

Not : Pc'den kurtuldum diyorum ama Bilgisayar Programcılığı bölümünü kazandım :D

Okul başlamadan ders çalışamam ben :) Okul varken bile çalışamıyodum ama şimdi başlayınca tekrar denicem :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5