ben de yeni ykb hesap nosunu eklemiştim deneme eft si gelmiş 0,91 ytl ama eylül kazancından haber yok 0,91 ytl neyime yetez dimi...hakakten öyle en iyisi bu banka diodum yazıklar olsun
Ya bu arada az önce cuamrtesi günü yeni tanımladığım hesap için onay ödemesi gelmiş ama esas paramız yok
hakakten öyle en iyisi bu banka diodum yazıklar olsun
Ya bu arada az önce cuamrtesi günü yeni tanımladığım hesap için onay ödemesi gelmiş ama esas paramız yok
beyler su içicez sanırım bu paraların üzerine..
DÜZELTME : GOOGLE eft si geldi demistim YKB den ordan deil baska yerden PARA gelmis : ) tesadufe bakki aynı miktar . ev kirası vardı o ymus . Herkes gibi benimde yok GOOGLE eft si ...
Hay böyle işe
Arkadaslar Biraz Once Bankayi aradim Ve ayın 26 sında bir eft geldigi ve Bu Eftnin hesaplarin birlesmesi Sonucu ilk once yapikredi bankasi havuzuna alindiqi daha sonrada Yapikredi bankasinin havuzundan Merkez Bankasina Gonderildiqi Soylendi Buyuk İhtimallede Merkez Bankasindan Tekrar parayi Yollayan Sirkete Gonderileceqini Soylediler. Parayi Yollayan Sirketle irtibata gecip parayi tekrar yollamalarini soylicekmisiz... Ölme Essegimmm Ölmeeee icimize etti bu bankaa...