Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yapıkredi ödemeleri için google'a mail atan oldu mu?
bence google'a toplu olarak mail atmak gerek ki google çok kişinin mağdur olduğunu anlasın ve ne gerekiyorsa biran önce yapsın en azından ödemeler bir sonraki aya sarkmasın
kesin benle alakalı ya.. hani ben yapı krediden alıyorum ya. ondan çıktı bu probelm.
hayatımda ben kadar şanssız bi adam görmedim ya.. bi işimde yolunda gitse
Hakketten Adsense TR OLAYI kayboldu eksiklikleride gözüküyor.. Bununla ilgili ben adsense ye ingce metin yolladım cevaplarımı alamıyorum TR ye destek olun diye temelli köstek oldular.
Google'a dün mail attım. Bu sabah cevap vermişler. Problemi araştırdıklarını ve çözeceklerini söylemişler. Ben İngilizce yazmıştım ama onlar Türkçe cevap vermişler. Galiba Google problemi biliyor.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5