İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yapıkredi Yeni Ayarlar

ebubekir

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Arkadaşlar, Bu akşam Yapı Kredi müşteri hizmetleriyle görüştüm. Adsense için yeni bilgileri gireceğim. Bu konuda yardımlaşalım istiyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim. Şube kodları değişmemiş.
Çorum için örnek veriyorum. Şube kodu 00136 idi. Bunda değişme olmamış.
Hesap numaraları değişmiş. Benim önceki hesap numarası 7 haneli idi. Şimdiki 8 haneli olmuş.
Öyleyse sorun şu oluyor:
1. Herkes yeni hesap numarasını öğrenecek.
2. Banka Kodu tespit edilecek. (Bu konuda yeni hesap açıp onay alan varsa onlardan bilgi alalım.) Önceki banka kodu : 0067 idi. Acaba bu değişti mi?
3. 16 haneli hesap numarasına ne yazacağız? 0000000012345678 şeklinde mi olacak? Son 8 hane yukarıda söylediğim yeni hesap numarası mı olacak?

İnşallah bunu beraber hallederiz. Hadi hayırlısı...

bytuncay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1. katılıyorum
2. banka kodu yine 067 dir
3. hesap nosunu 16 hane girmenize gerek yok standart girdim ve test ödemesi problemsiz aldım.

ebubekir

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
o zaman sadece hesap numarası değişti demektir. Siz aldığınıza göre sorun yoktur.
O zaman arkadaşlarımıza yardımcı olması için şöyle diyelim.
http://www.in-spiretech.com/bankasubekodlari/ bu adresten banka kodu,şube adı ve şube kodunu alın. Sonra yeni hesap numarasını alın. Ben bu şekilde yeni bir hesap ekliyorum. Onay gelince size bildireceğim...

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ben hala test ödemesini alamadım. 2 gun oldu sanırım yeni hesabı gireli :D onceki cok kısa surede gelmisti. neyse google 10 gun bekleyin diosa bekleriz :p

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
eğer bilgileriniz yanlışsa zaden doğrulanmadı diye yazar panelinizde ona gorede doğrusunu oğrenip girersiniz

adsl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Banka kodu : 0067
Şube Kodu : benimki değişmedi, 3 haneli
Hesap numarası : 8 haneli oldu..

Yeni hesaba test ödemesi geldi..

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bende normal 8 haneli hesap no ve şube kodunuda düzgün olarak girdim 2 gün sonra test ödemesini aldım

ebubekir

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
kardeş yıllardır çalışıyorduk ve gayet memnunduk. sıkıntılarımız da giderildi. Çok acımasız olmamak lazım bence...

PieRLuGi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bilgileri girdim, test ödemesi geldi, aktif ettim.

ama ne olur olmaz bu yapıkredinin hali diye, birde iş bankası ilave ettim :D

ebubekir

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Test ödemesi geldi. Yeni ayarlar dediğimiz gibiymiş. Yapmayan arkadaşlara yardımcı olabiliriz.

wwwxxxyyy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Ezanlar,ilahiler,ezgiler de adsense konusu olduysa artık söylenecek söz kalmamış demektir... pes doğrusu

ebubekir

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
nolmuş adsense olunca. O site için server kiralandı. Masrafları nasıl karşılayacağız söyler misin?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5