İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yaprak reklam vermek isteyenler

mavilens

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar

www.konyabelediyesi.net sitesinde yaprak reklam vermek isteyenler şuan ki reklam alıcının sitesi kapalı olduğu için o açılana kadar yeni reklam almak istiyorum açık artırma usulü

başlangıç fiyatı aylık : 10 ytl

hemen al : 20 ytl
sitemizin ziyaretçi sayısı forum kısmına günlük 1000 toplam 2000 çoğunluk ziyaretçi wbb,vbulletin,html kod,örgü dantel,chat,sohbet alanlarından geliyor

Not : Reklamı koyulan site mazaretsiz 2 günden fazla kapalı kalırsa reklamı kaldırırım

teklif bitiş saati sabah 05:00

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
:D aradaki 10 lira içinmi açık artırıma gidiyosun....
hay allahım yaaa pm at bana ben alıcam orayı yeterki sil konunu :p

mavilens

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
--------------------------------------------------------------------------------

aradaki 10 lira içinmi açık artırıma gidiyosun....
hay allahım yaaa pm at bana ben alıcam orayı yeterki sil konunu

önce nasıl cevap verilir onu öğren saygısı olmayan adam ekolayın sahibide olsa oraya reklamını koymam..

mavilens

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

şöyle diyelim o zaman yaprak reklam istenen fiyat başlangıç fiyatı 10 ytl

hemen al fiyatı : 500 ytl

sence haklımı..altı üstü bir reklam ne kadar istenirki zaten

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
önce nasıl cevap verilir onu öğren saygısı olmayan adam ekolayın sahibide olsa oraya reklamını koymam..

ekolay falan ne alaka ???
kardeş, forum bu tarz konularla çöplüğe döndü maalesef. Senin gibiler yüzünden sevdiğimiz ya da gerçekten işi düşen insanların mesajlarını bile göremez olduk bu yuzden. Yani size buraya konu açın diye yetki verildiyse bununda içine etmenin bi anlamı yok sanırım.
Konu hemen al fiyatı falan değil, senin saçma beklentin. Ne bekliyorsun peki ? Adamlar 20lira vermemek adına kıran kırana kuruş kuruş artırıp rekabetmi etsin ? Bu bu basit bakış açın yüzünden yazdım onu.

Saygı konusunda ise asıl sen böyle saçma bir konu açarak buradaki insanlara saygısızlık ediyorsun. Açık artırıma değip deymecek şeyin bile farkına varamıyosun...neyse hayırlı satışlar

Borte45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yaprak reklam nedir? Ya ben net dünyasından fazla uzaklaşmışım,ya da arkadaş yeni bir reklam sisteminin temellerini atıyor.

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
flash ve js yardımıyla sitenin sağ veya sol üst tarafına sayfa kıvırma efekti ile verilmiş bir flash reklam uygulamasından bahsediyor sanırım arkadaş.

mavilens

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ekolay falan ne alaka ???
kardeş, forum bu tarz konularla çöplüğe döndü maalesef. Senin gibiler yüzünden sevdiğimiz ya da gerçekten işi düşen insanların mesajlarını bile göremez olduk bu yuzden. Yani size buraya konu açın diye yetki verildiyse bununda içine etmenin bi anlamı yok sanırım.
Konu hemen al fiyatı falan değil, senin saçma beklentin. Ne bekliyorsun peki ? Adamlar 20lira vermemek adına kıran kırana kuruş kuruş artırıp rekabetmi etsin ? Bu bu basit bakış açın yüzünden yazdım onu.

Saygı konusunda ise asıl sen böyle saçma bir konu açarak buradaki insanlara saygısızlık ediyorsun. Açık artırıma değip deymecek şeyin bile farkına varamıyosun...neyse hayırlı satışlar

Senin işin açılan konulara sataşıp konuyu dağıtmak herhalde..

eglennet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
evet sitene kod ekliyorsun ,,sitenin ftp ye bir dosya atıyorsun,
reklam çıkıyor,

DijitalSanat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitenizin içeriği nedir? ben ana sayfa ortasında

Bedava Video
Manzara Resimleri Video'yu İzleyin ve Paylaşın!
Sevgiliniz Size Aşık mı?
Sevgilin ne kadar seviyor tüm cevaplar için hadi teste
ABD Vatandaşı Olun
ABD Her yıl 55 Bin kişiye sorgusuz hayat boyu vatandaşlık veriyor.
Aşk ve Sevgi Testi
Sevgilin Seni Seviyor mu? Herşeyi Aşk Testinde Öğren

Hemen sağında da istanbul.net reklamı gördüm.

Yani böyle bir siteye niye reklam verelim. Hem saygı diyosunuz. Zİyaretçinize saygı nerde. Ana sayfa ortasında kocaman 2 tane google reklamı. Şimdi soruyorum size saygıdan kimin bahsetmesi gerekir???

mavilens

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yani böyle bir siteye niye reklam verelim. Hem saygı diyosunuz. Zİyaretçinize saygı nerde. Ana sayfa ortasında kocaman 2 tane google reklamı. Şimdi soruyorum size saygıdan kimin bahsetmesi gerekir???

yuh a.q. reklamdamı koymayacam lan ziyaretçiye saygı diye..konuya saygı göstereceksin gereksiz herif ben istediğim yere istediğim reklamı alırım sizin gibi gereksizler karışamaz bundan dolayı iyinet r10 kadar olamaz konuların gereksiz insanlar tarafından gereksiz yerlere çekildiğinden dolayı

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.