İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yardım bekliyorum arkadaşlar lütfen!..

belgeseli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar optimizasyonla ilgili bir sorunum var.
Wordpressle kurduğum bir sitem var. Yaklaşık 2 hafta önce all in seo eklentisi kurup bütün iç sayfaların title larına anahtar kelimemi de ekledim.
Eklentiyi bu şekilde ayarlamadan önce, bu anahtar kelimede googleda 2. sayfada çıkıyordum. Fakat şimdi 10. sayfada zor çıkıyorum.
Acaba bu durum google dalgalanmalarından mı kaynaklanıyor sizce, yoksa son yaptığım işlemin bir zararı mı oldu?

Önerilerinizi ve düşüncelerini bekliyorum... :rolleyes:

T

trgy

Misafir
Ne zaman kurdun siteyi? Bir çok soru sormam gerekli ama anahtar soru bu.

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
İki seçenek var sıralamanızı etkileyen. Eklentiyi kısa zaman önce kurmuşsanız ve sitede var olan anahtar kelimeleri değiştirmişseniz, bundan kaynaklı olabilir.

eklentiyi kurmuşsanız ve anahtar kelimelere dokunmamışsanız, o halde googlenin işidir.

Eklentiyi iki hafta önce kurduğunuza göre ilk seçenecek değilde ikinci seçenek daha ağır basmaktadır.

belgeseli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@trgy: siteyi Mart'ta kurdum hocam.
@enkaz: anahtar kelimelerle hiç oynamadım. Sadece söylediğim gibi eklentiyi kurdum ve zaten baskın olan anahtar kelimeyi bütün alt sayfalarda titlelara ekledim. Tek yaptığım şey buydu.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar cevap yazdığınız için.
Az önce tekrar denedim. Bahsettiğim anahtar kelimede yükselişe geçmişim. 2-3. sayfalara gelmişim yine. Ne olduğunu anlamadım ama sanıyorum Googlela arayı yumuşattık... :)
Bunun sebebi nedir peki sizce?

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
@trgy: siteyi Mart'ta kurdum hocam.
@enkaz: anahtar kelimelerle hiç oynamadım. Sadece söylediğim gibi eklentiyi kurdum ve zaten baskın olan anahtar kelimeyi bütün alt sayfalarda titlelara ekledim. Tek yaptığım şey buydu.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar cevap yazdığınız için.
Az önce tekrar denedim. Bahsettiğim anahtar kelimede yükselişe geçmişim. 2-3. sayfalara gelmişim yine. Ne olduğunu anlamadım ama sanıyorum Googlela arayı yumuşattık... :)
Bunun sebebi nedir peki sizce?

bildiğiniz gibi google cafeini hayata geçirdi ondan kaynaklı olabilir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.