İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yardım edermisiniz görüşlerinize ihtiyacım var...

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şimdi mailden bir sponsor geldi

payoutu 1000 $ minimum 1 $mail gönderiyo ama dolması mümkün diğil bende bunun farkındayım.... ama şöylede bi olayı varki... her referale 35 cent veriyo ben kendim 3000 tane mail alsam hepsini alt üyem yapsam bunu anlarmı sonuçta ıp fln aynı olcak... bunu anlamaz diosanız veya buna dikkat etmez diosanız ben bi kaç günümü buna ayırıp 3000 mail alıp üye yapıcam bana çok zor gelmedi daha doğrusu ödeme ihtimali %10 bile olsa denemeye değer görüyorum sonuçta 1000 $ çok büüyk bi fakam fakat bu onlar içinde böyle o yüzden ödemede problem yaşama riskim fazla sizler ne diyorsunuz???

şirket... www.bourbon-street-blues.com

http://bourbon-street-blues.com/pages/index.php?refid=firar

buda referalim üye olup bana 35 cent kazandırıcak arklar için...

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adsl kullanıyorsan ve ip'in statik se kesinlikle anlarlar ve ödeme yapmazlar ama dial-up bağlanıyorsan her üye için bağlantını kesip bilg. cookileri silmen gerekiyor ve ip değişmeside bir ihtimal o zaman olabilir ama her kesip bağlamanda zaten alacağın parayıo götürüyor,bence hile deneme sana tavsiyem okuyabilirsen veya etrafındaki arkadaşları üye yapabilmen şansın bol olsun bu arada fazla açıklama yapmayacağım ama bu siteden 1000 doların üzerinde alan oldu adresi veriyorum www.nocs.us inceleyebilirsin,

G

gawab

Misafir
www.nocs.us

krake bu site hakkında biraz ayrıntılı bilgi verebilirmisin ,email oku clink ,popup,arama hangi yöntemle kazandırıyor nasıl ödeme yapıyor teşekür ederim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5