İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yardım edin...!!!

gunesbjk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar bı arkadasa banner yaptırdım bı yazıda harfın tekını yazmamıs sadece o duzenlenıcek yardım edebılecek arkadasımız varmı acaba flash banner elımdekı yardım edıp sevaba gırmek ıstıyenler profılımden msn mı eklesın lutfen simdiden ilginize tesekkurler

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gunesbjk' Alıntı:
Arkadaslar bı arkadasa banner yaptırdım bı yazıda harfın tekını yazmamıs sadece o duzenlenıcek yardım edebılecek arkadasımız varmı acaba flash banner elımdekı yardım edıp sevaba gırmek ıstıyenler profılımden msn mı eklesın lutfen simdiden ilginize tesekkurler

Bannerin ham kodu elinde varsa olur yoksa yeniden yapılması lazım, o da bannerin aynısı olmaz. En iyisi yaptırdığın kişiye ulaşıp üzerinde ufak bir düzeltme yaptırman tabii kodu saklıyorsa.

F

fatihhk

Misafir
bunu çalışmayı yapan kişi yapmak zorunda.Tabi senden kaynaklanan bir sorun değilse.;)

gunesbjk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
e tabıkı benden kaynaklanan bı sorun deıl yapan kısı on deılde ben reklam verdım bırıne hatalı banner ı koymak ıstmıorum lutfen yardım edıcek arkadaslar yazsın lütfen

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Cafeye flash indirmek zor oldu güneşçim ama sorun değil ;) bi + repi hakettim heralde :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5