İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yardım (emailden para konusunda... ) lütfen acil..

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya ben bu konu hakkında hiç bişiy bilmiorum ve beni yönlendiricek arkadaşlara ihtiyacım var ama mesela ayala gir üye ol onual fln gibi diğilde gir şu siteye suraya ismini yazıcan suraya sunu bunu fln sonra o senin şu işine yarıcak sonra bu siteler güvenilir oraya giricen şuralara şunları yazıcan sonra mail atıcaklar okucan paranı şöyle isticen fln şeklinde anlatan biri çıkarsa acaip mutlu olucam

farkındayım çok şey istiorum ama... eğer yardım eden çıkarsa şimdiden çok teşekkürler....

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşım sana en büyük yardımı ben yapacağım.

% 100 emin ol bu e-posta oku para kazan işlerinden para kazanamazsın. 7 yıldır bu işler ile iç içe olan birinin çok samimi bu sözlerine kulak ver.

çok çok fazla zaman kaybedersin ve kesinlike para kazanamazsın. en iyisi web tasarım ya da buna benzer şeyler ile ilgilenerek yeteneklerin keşfet.

umarım başarılı olursun.

P

Parae

Misafir
Alforizmalar , bence yanlış deneyimler edinmişsin ve Güvenilir olmayan sponsorlarla çalışmışsın ..

Çünkü oku kazanda dogru firmayı bulabilirseniz kazanabilirsiniz ...

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşım sen ilk önce buraya kaç yıldır bu işleri yaptığını ve ne kadar para kazandığını yaz ben de o zaman bu işleri öğrenmek isteyen arkadaşa yanlış bilgi verdiğimi kabul edeyim.

Kimsenin zamanını çalmaya hakkınız yok. Yanlış yönlendirmeye de. Kesinlikle emin olduğum konular hakkında yorum yapıyorum. Laf kalabalığı değil.

S

Servet

Misafir
Selam oncelikle ben yeni uyeyim. Forumu begendim. 10 uzerinden 10 numara verdim.

Ben Aforizmalar'a katiliyorum ama ne konuda: bu isler ile fazla para kazanilmaz. Yani ben bi ogrenci olmama ragmen begenmiyorum o paralari. Ha nasil olur da ben cok baba para kazanirim?!. Hemen soyliyeyim. Bulursun 200 tane site. Cok ciddiyim. Baslarsin hepsinin linklerini tiklamaya ve e-maillerini okumaya.. Sabahtan aksama kadar yaparsin. Tamam. O zaman derim ki her siteden gunluk 0.1$ yapsan olur sana 20$. 20$ dedigimiz para az para degil arkadaslar. Yani 12-14 saatte bu parayi kazaniyorsam deger. Ayda sana eder 600$ = 900 m TRL sanirim. O civarda bisi. Ben bu isin piyasasindan anlamam. Kac tanesi guvenilirdir bu sitelerin kac tanesi parayi verir onu da bilmem. Gulmeyin 200 site dedigime. Salladim onu. Yani cok zor demek istiyorum para kazanmak.. Cok calismak lazim eger yeterince guvenilir site var ise..

Saygilar...

P

Parae

Misafir
Aforizmalar , bu işlerle 98'den beri ugrasıyorum ...
Şuanda 2 tane firmadan daha payout bekliyorum ....

Hemen Bir tartışma gibi parlamışsın , Ben yanlış deneyim edinmişsin dedim , yanlış bilgi verdin demedim ...

Kimsenin zamanını çalmaya hakkınız yok ne demek ? ... Kimsenin zamanını çaldıgımız yok ... Tanıttıgım firmaların hepsinden ödeme aldım , Bu mu zaman çalmak ?...

Lütfen birşeyleri yazmadan önce bir daha düşününde , Tartışma ortamı oluşmasın ...

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
firar' Alıntı:
ya ben bu konu hakkında hiç bişiy bilmiorum ve beni yönlendiricek arkadaşlara ihtiyacım var ama mesela ayala gir üye ol onual fln gibi diğilde gir şu siteye suraya ismini yazıcan suraya sunu bunu fln sonra o senin şu işine yarıcak sonra bu siteler güvenilir oraya giricen şuralara şunları yazıcan sonra mail atıcaklar okucan paranı şöyle isticen fln şeklinde anlatan biri çıkarsa acaip mutlu olucam

farkındayım çok şey istiorum ama... eğer yardım eden çıkarsa şimdiden çok teşekkürler....
firar; bu işlerde para hakikaten var (sen milletin ne dediğini boşver). ama düzgün firmalarla çalışmak lazım. sana bu tür konuları takip edebileceğin bir adres vereyim bu işlerin ilk tartışıldığı yer; yeni ve eski sistemler/siteler hakkında çok rahat bilgi edinebilirsin : www.getpaidforums.com

servet mantığın doğru ve bunu yapıp çok iyi para kazanan insanlar var ama unutma her şeyin başı alt üye toplayabilmek...

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet mail okumayla para kazanılabilşir,hemde iyi miktarlarda,2 ay oldu sanırım en son linkread'den 120$ kadar aldım,şu anda üye olduğum 8 eamil sitesi var ve haftanın bir gününi bu sitelerden gelen mailleri okumak ile geçiriyorum,hergün sıkılırsın,haftanın bi
r günü geç bilg. karşısına teker teker tıkla,tek başına dolduırmaya kalkarsan 6-7 aydan aşağı dolmaz,ama siten varsa veya bir sayfa hazırlayıp bunu reklam verirsen alt üye toplayabilirsin.100$ min. ödemesi olan bir siteyi ele alırsak örn

.5 centlik mailler gönderiyor,sen günde gelecek 6-7 mailli okursan 35 cent aydada 10 $ eder yaklaşık 10 ayda doldurursun,ama referel sisteminde 1. dereceden alt üyeye %15 verdiğini kabuyl edelim.10 alt üyen olsa kendi okuduklarınla birlikte günde yaklaşık 85 cent yapar ayda 20$ aşkın ve 5 aya kalmaz doldurursun vs. bir sürü örnek,umarım birşey anlatabildimm

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O maillere tıklamayla da bitmiyor iş.
Birde sayaç (counter) var.Her firmanın süresi farklı ve sen sayfayı açtıktan sonra 20-60 saniye boyunca kapatmadan bekleyeceksin ki para hesabına yatsın.
Mail okuma işine bir ara merak sarmıştım, şimdi sıkıntı bastı,bıraktım.Bu işler için demek ki bir de sabır gerekiyor. Biz ikizler çok sabırsız oluyoruz :)

S

Servet

Misafir
tr.st, sagolasin..:D

bedavaonline,cok iyi sallamis olabilirim ..:) Bilmiyorum ki ne kadar verdiklerini. Ama su internetten para forumu basligi altinda okudugum seylerden sunu anliyorum ki eger gercekten bu is(ler)le ugrasirsan ve gercekten saglam sirketler ile calisirsan bu is olabilir. Olur demiyorum, profluk alanima girmiyo..:D

Bence bu isi yapacak olanlarin cok sabirli + gerekli equipment a sahip olmasi + bu is ile profesyonel olarak ilgilenmeleri gerekiyor ki para kazansinlar..

Bakin ben anlamam PC den falan, (zaten bisiler okuyup ogrenmeye calisiyorum) ama saniyorum ki su sekilde para kazanirsin..

Alirsin evine bi cable yada adsl. 1 tane baba PC diger iki tane dandirik PC. Her PC icin ayri e-mail ve ayri sirketler. Yani siniflandirirsin. Plan yaparsin. Bi PC de counter calisirken diger PC ile diger mailine gelenleri tiklarsin. Yani bu sekilde zaman kazanirsin.

Arkadaslarin soyledikleri gibi acarsin bi site. Oraya da bu konular ile ilgili yazilar yazarsin ve refferallarin bannerlarini koyarsin. Hatta advertisement bile alirsin. Ne biliyim iste. Yavas yavas baslarsin. Yani bak ne kadar isi bi arada goturceksin.. Sitene gelen tiklamalardan para kazanabilirsin + email okuyarak yapabilirsin + Refferal kazanirsin, ordan gelir + click yaparsin para gelir + survey falan artik neyse o da olabilir. Yani olmaz olmaz. Calisirsan profesyonel olur bence. Hatta gun gectikce daha cok ogrenirsin ve refferallarin ile daha cok kazanirsin..

gibime geliyo..;)

P

Parae

Misafir
Site açıp referral toplanmaz !!! , en azından bizim ülkemizde çünkü TR kullanıcılar hem aktif degil hemde bu işi sürdüremiyorlar ...

En iyi AD kullanmak ...

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sevgili Parae, sanırım bir FORUM'da tartışmak sana garip geliyor ancak FORUM'un kelime anlamını biraz incelersen arık garip gelmemeye başlayacak.
İkincisi tavsiyeler verdiğiniz arkadaşın bu işlerle uğraşıp iki hafta içinde neyin ne olduğunu anlayacağı zaten kesin. Bir şeyi en güzel öğrenmenin yolu yaşayasrak öğrenmektir. En etkilisi de budur. Ben de zaman içinde bana verilen tavsiyelere uymayarak yanlış işlerle zaman kaybettim. Ancak o zaman daha iyi anlayabildim.
Ayrıca size hayret ediyorum ne kadar da çok payout alıyorsunuz. İnternetten bu kadar para kazanılabileceğini ben de bilmiyordum. O çekleri hangi bankalarda , hangi komisyonlarla ve ne kolaylıklarla bozdurduğunuzu ve elinize ne kadar geçtiğini ve bu iş için internette ne kadar zaman harcadığınızı da yazarsanız bu işe başlama aşamasında olan arkadaşlara çok yardımcı olmuş olursunuz.

Tr.st ," (sen milletin ne dediğini boşver) " demişsin. Sanırım ipin ucu biraz da sana dokunduğu için böyle demişsin. ancak bu cümle bu güne kadar yazdıklarınla verdiğin izlenimi yıpratmakta.

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu konu hakkında bir çok yazı yazdım,ama bu son olacak herhalde ,1 sene aradan sonra tekrar bu işlerle ilgilenmeye başladım ben başlayalı tam 4 sene oldu o zaman spedia ve cj'yi kullanarak başladım,ama şu anda spedia ödemiyor cj ise tr. kapalı,spedia çekleri citibank'tan gönderiyor ve marmara bölg. bir çok şubesi var. ist-bursa vs. gibi yerdeysniz şubelerden bozdurabilirdiniz,eğer başka şehirde bulunuyorsanız akbank'tan komisyonsuz diğer bankalarda ise %5-12 arası komisyonla bozdurabilirdiniz, Cj'ye gelirsek çeklerini wells Fargo Bank'la gönderiyor ve tr. şubesi yok,gene akbankta bozdurabilirsiniz.Ben 3 sene bunlarla çalıştım spedia'dan hala alacağm var ama ödemiyor cj' ise kapanmadan ödemelerimi yaptı,o zaman bu işlerle ilgilenen insan yok sayılırdı ve her ikisindende 10 larca alt üyem vardı ve kısa zamanda çok kazandım, ama bu işlerde para kazanmak için şu anada belirli bir zamana ihtiyaç var,dikkat edeceğiniz nokta,sponsor sitelri bir çok yabancı forumda hakkındaki açıklamaları inceleyin,daha sonra üye olun ve kısa zamanda doldurmanın yollarını arayın ödeme yapıp yapmadığı veya güvenilirliği konusunda 3 ay kadar bir zaman gerekli,bu işten gerçekten para kazanmanız için ing. bir site şart,güzel tasarımı ve içeriği olmalı,bir kere kazanmaya başladınızmı gerisi gelir,eğer dial-up veya internette bağlanıyorsanız email okuyarak para kazananız zor,emaille para kazanmanız için önce sitenizde ayrı bir sayfa yapın ve örn:8 tan email sitesine üye olduysanız hepsini tablolar kullanarak alt alata yazın tabii özelliklerini,ödeme limitivs. sonra bunu yab. sitelere reklam verin kısa zamanda bir çok alt üye toplayarak kazancınızı kısa zamanda alabilirsiniz,ama internetten para kazanma konusuna fazla eğilmeyin,yni çok umut bağlamayın,kulağından tutun,örn: benim işim var ama akşamları internette surf yaparken vs. bu işlerle de ilgileniyorum ,benim hoşuma gidiyor,kaancıma gelirse,şu anda 3-4 ay oldu başlayalı 3-4 email istesinden payout ve sitemdeki egold başşlığıyla bulunan tüm tılakaanardan payout aldım,bunu haricinde kitapyurdunu 2 ay kadar kullandım 50 kadar kazndım,şu anda siteyi ing çevirmek ve tasarımıylailg. ondan sonra reklamları verip rahatıma bakmayı düşünüyorum,üye olduğunuz bir sitede 20 den fazla yab. alt üyeniz varsa korkmanıza gerek yok,kısa zamanda ödemelerinizi alırsınız,5-6 ay sıkı bir çalışma sonucunda normal bir kazanç elde edbilirsiniz,iyi bir web bilg. sahipseniz ptc,ppc search vs. gibi siteler yapabilir reklam alabilir,veya yaptığınız bir sitenin yabancı hiti çok iyiys reklam konusunda zorluk çekmeyeceğimiz kesin,ama şu anda bir çok sponsor site modern dillerle hazırlanmış iyi içerikli siteler sponsor oluyor,umarım arkadaşım biraz olsun sorularına cevap verebildim,zaten bunlar bütün forumda da yaan şeyler sana kolay gelsin

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Aforizmalar' Alıntı:
Tr.st ," (sen milletin ne dediğini boşver) " demişsin. Sanırım ipin ucu biraz da sana dokunduğu için böyle demişsin. ancak bu cümle bu güne kadar yazdıklarınla verdiğin izlenimi yıpratmakta.
işin ucu niye bana dokunsunki sanki ptr piyasası benim tekelimdede bir üye daha yakalamaya çalışıyorum. adam merak etmiş heveslenmiş siz direkt adama bu işleri unut diyorsunuz. senin yada benim adamı umutsuzluğa düşürmek yerine elinden geldiğince yardım etmesi lazımki, birilerimiz biyerlere gelebilsin. bende internete ilk başladığımda (96 sonu) aileme demiştim ben buradan para kazancam ve benle dalga geçmişlerdi olmaz öyle şey diye. 1 ay sonra çekler gelmeye başladığında susmuşlardı. insan heves edipte azmederse ptr de olsa ptc de olsa en iyi rakamlara ulaşabilir. bizimde yardımımızı esirgememiz lazım...
iyi çalışmalar, bol kazançlar...

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben elimden geldiğince doğruluğundan emin olduğum bilgilerimi aktarmaya çalışıyorum. önemli olan umut vermek değil gerçek potansiyelini ortaya çıkarmasına yardımcı olmaktır. yazdığım her mesaj bilgi vermek amaçlı muhabbet olsun diye değil. burada ne kadar gerçek bilgi birikirse o kadar çok insan faydalanır.
biz de ilk başladığımızda dalga konusu olduk ve bunu haketmiştik. çok şeyler bekliyorduk internetten. ama şu an her türlü olayı o kadar iyi biliyorum ki internette para adına. hosting, affiliate programları , oku kazan , tıkla kazan , reklam alma... bunların hepsinde deneyimlerimiz var. bunların içinde en gereksizi ve zaman keybettireni e-mail oku para kazan muhabbetiydi.
e-mail oku para kazan yöntemi kadar saçma ve insanları sömüren bir yönterm daha görmedim bu güne kadar. yöntem dışı reklam çalışmları reklam verene de , reklam görenede yaramaz sadece komisyoncuya yarar.
bizim insanlarımızda umutla bu işlerle uğraşır gece gündüz.
bu söylediklerim umut kırmak mı yoksa bilgi vermek mi ?

herkese kolay gelsin ...

Z

zeloeee

Misafir
krake' Alıntı:
Bu konu hakkında bir çok yazı yazdım,ama bu son olacak herhalde ,1 sene aradan sonra tekrar bu işlerle ilgilenmeye başladım ben başlayalı tam 4 sene oldu o zaman spedia ve cj'yi kullanarak başladım,ama şu anda spedia ödemiyor cj ise tr. kapalı,spedia çekleri citibank'tan gönderiyor ve marmara bölg. bir çok şubesi var. ist-bursa vs. gibi yerdeysniz şubelerden bozdurabilirdiniz,eğer başka şehirde bulunuyorsanız akbank'tan komisyonsuz diğer bankalarda ise %5-12 arası komisyonla bozdurabilirdiniz, Cj'ye gelirsek çeklerini wells Fargo Bank'la gönderiyor ve tr. şubesi yok,gene akbankta bozdurabilirsiniz.Ben 3 sene bunlarla çalıştım spedia'dan hala alacağm var ama ödemiyor cj' ise kapanmadan ödemelerimi yaptı,o zaman bu işlerle ilgilenen insan yok sayılırdı ve her ikisindende 10 larca alt üyem vardı ve kısa zamanda çok kazandım, ama bu işlerde para kazanmak için şu anada belirli bir zamana ihtiyaç var,dikkat edeceğiniz nokta,sponsor sitelri bir çok yabancı forumda hakkındaki açıklamaları inceleyin,daha sonra üye olun ve kısa zamanda doldurmanın yollarını arayın ödeme yapıp yapmadığı veya güvenilirliği konusunda 3 ay kadar bir zaman gerekli,bu işten gerçekten para kazanmanız için ing. bir site şart,güzel tasarımı ve içeriği olmalı,bir kere kazanmaya başladınızmı gerisi gelir,eğer dial-up veya internette bağlanıyorsanız email okuyarak para kazananız zor,emaille para kazanmanız için önce sitenizde ayrı bir sayfa yapın ve örn:8 tan email sitesine üye olduysanız hepsini tablolar kullanarak alt alata yazın tabii özelliklerini,ödeme limitivs. sonra bunu yab. sitelere reklam verin kısa zamanda bir çok alt üye toplayarak kazancınızı kısa zamanda alabilirsiniz,ama internetten para kazanma konusuna fazla eğilmeyin,yni çok umut bağlamayın,kulağından tutun,örn: benim işim var ama akşamları internette surf yaparken vs. bu işlerle de ilgileniyorum ,benim hoşuma gidiyor,kaancıma gelirse,şu anda 3-4 ay oldu başlayalı 3-4 email istesinden payout ve sitemdeki egold başşlığıyla bulunan tüm tılakaanardan payout aldım,bunu haricinde kitapyurdunu 2 ay kadar kullandım 50 kadar kazndım,şu anda siteyi ing çevirmek ve tasarımıylailg. ondan sonra reklamları verip rahatıma bakmayı düşünüyorum,üye olduğunuz bir sitede 20 den fazla yab. alt üyeniz varsa korkmanıza gerek yok,kısa zamanda ödemelerinizi alırsınız,5-6 ay sıkı bir çalışma sonucunda normal bir kazanç elde edbilirsiniz,iyi bir web bilg. sahipseniz ptc,ppc search vs. gibi siteler yapabilir reklam alabilir,veya yaptığınız bir sitenin yabancı hiti çok iyiys reklam konusunda zorluk çekmeyeceğimiz kesin,ama şu anda bir çok sponsor site modern dillerle hazırlanmış iyi içerikli siteler sponsor oluyor,umarım arkadaşım biraz olsun sorularına cevap verebildim,zaten bunlar bütün forumda da yaan şeyler sana kolay gelsin
Ya bu Cj Spedia gibi reklam tıklayarak para kazandıran site kalmadı ya.Spedia dediğin gibi suan para vermiyor Cj ise hich girmedim.Bir ara Cashfiesta yada girdim ama oda ödeme yapmıuyormush böyle saat basına ödeyen şuanda war olan bi site yokmu arkadaşlar ya warsa yazsanıza.

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cashsurfers,spedia,cashfiesta vs. bunların artık modası geçti bu şekilde çalışan site sayısı çok azaldı şu anda sadece duyumlarıma göre gomezpeer adlı bir site var ama bu site hakkında pek bilgim yok,ben autosurf siteleri kullanıyordum ama bıraktım,şu anda xtremehits'i kullanıyorum nete bağlandığımda açıyoprum o otomatik olarak sayfalartı geziyor bende nette işlerimi hallediyorum,sadece bu sitreyi açık bırakıp çalıştırdığında saatte yarım dolar kadar kazanıyorsun ama,başka yerlerde dolşaırsa 30 cent kadar oluyor,güvenilirliğine bir şey diyemeyteceğim 1 ay üzerine yeniden online olmaya başladım 30$ civarında 50$ ödüyor ama dediğim gibi net birşey söyleyemeyeceğim,surf yoluyla ancak adsl en varsa aylık sabit ücret ödüyorsan kazanırsın ama internet kafede yada telefonla bağlanıyorsan zarar edersin,sonuç olarak sen bir site hazırla ing. olsun tıklama sponsorları kullan o zman birşeyler kazanabilirsin..ok.....

P

Parae

Misafir
XtremeHits ödeme yapmıyor Krake ...
İlk açıldıgında üye olmuştum ama baktım arkadaşlar ödeme almadı bende bıraktım kullanmayı ...

Ödemesini bekleyen birçok kişi biliyorum ve tanıyorum ...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5