İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yardım (emailden para konusunda... ) lütfen acil..

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bilmiyorum parae ben öylesine takılıyorum almazsam ayıp ederler,senin tavsiye etiiğin varmı?bu arad onlinesın msn ye gel konuşalım

B

Bedavalar-Net

Misafir
Arkadaslar ben hayatimda hic bu netteki para kazanma sistemlerine katilmadim,benim ir iki sorum olacak.

Mail okuma ile para kazanma sistemini bende denemek istiyorum ancak benim durumum biraz farkli,sanal hesabim hic yok,gecenlerde acmayi düsündüm bir arkadasim yüzünden vazgectim,benim istedigim bir mail okuma sitesine kaydimi yaptirmak,eger kazanairsam kazandigim paralari cek ile ev adresime gönderilmesini saglamak.Bu sekilde cek olarak ödeme yapan mail okuma olabilir yada bunun benzeri affiliate sistemleri olabilir,bu konuda bilgisi olan arkadaslardan yardim bekliyorum.

Mail okumada Krake demis alt üye önemlidir,belki sitemede para kazan diye bir link koyar alt üye toplayabilirim.

Saygilar.

P

Parae

Misafir
Bedavalar-Net ,

Hızlı kazandırabilcek , Ödemeni çek ile hızlı bir şekilde yapabilcek site Misty var ama 10$ payout yani çek ile istersen zaten 2$'ı komisyona gider ...

Diger şirketlerede Ben bir bakayım diyorsan ...

Site linki imzamda ...

B

Bedavalar-Net

Misafir
Tesekkürler sitenizi inceliycem,bu arada bu terimleri ögrenebilecegim bir adres biliyormusunuz,payback,payout.....

selamlar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5