İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yardım : Flash swf

herbalife_tr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İnternette karşılaştığım bir web sitesindeki .swf uzantılı dosyayı değiştirip kendime göre tasarlamak istiyorum. bunu siteden alıp nasıl kendim değiştirebilirim. İllegal değildir.

H

hibrahim

Misafir
bi ara o işi yapan program bulmuştum ancak aklımda dğeil google swf editor diye arat bulursun...

innDirmp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
.swf degiştirmek icin .fla olması gerekli
yani orjinali yoksa degişmez. ben ole biliyorum..

H

hibrahim

Misafir
ayır yanlış biliyorsun swf editor ler var tamam herşeyini değiştiremiyorsun ancak yinede üzerinde değişiklik yapabiliyorsun... nette yapılmayacak şey yoktur:)

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
swf editlemek için programa mı ihtiyaç var? :D

Öncelikle <a href="swf adresini buraya yaz"> kodunu bi text editörle kaydet, kaydederken uzantısını .htm yap, daha sonra sayfayı aç ve sağ tıklayığ hedefi farklı kaydet yap.

Alacağın swf kodları içerisinde çıkış versiyonunu bul, aynısı yada daha yüksek bi versiyonlu flash ile aç. Flash açıldıktan sonra yeni bir dosya aç (ctrl+n) ve daha sonra da swf' yi import et (ctrl+r) neresini değiştirmek istiyorsan değiştir...

Kolay gelsin...

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sotkink yanlış hatırlamıyor isem veya yeni bir sürüm çıkartmadıysa, pek başarılı olamaz bu konuda, çünkü "swf" tamamen derlenmiş ve kapatılmış bir dosya uzantısı olduğu için tekrar derlemek zor, hatta imkansız, o ve ona benzer programların yaptığı ilgili dosyanın her saliyesinde bir kareyi capture edip ayrı ayrı bölümlere ayırmaktır, ve içindeki background,imajlar ve fontları ayırt ediyor..Pratik ama çok hafif swf dosyalarını edit edebilirsiniz herhalde, fazla başarılı olmaz geniş kapsam dosyalarda.. En son 2 sene önce kullandım yeni sürümünde ne gibi değişiklikler var bilemiyorum, ama alanında en tanınmışım Sothink dir.. Ayrıca aynı yerin Glanda ve DHTMLMenu Builder isimli iki tane güzel programıda var..

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Valla sothink cok guzel bana göre. Uğrastiktan sonra editleyemeyeceginiz Flash "yoktur" :D

omerucan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
IMPERATOR FLA adlı bir program swf dosyalarını fla'ya çeviriyor.. yaygın bir program galiba.. Bende eski sürüü vardı ama en karmaşık flashları bile rahatlıkla swf'ye çevirebiliyordu..

B

bedrettin

Misafir
vd

xmlsr' Alıntı:
Sotkink yanlış hatırlamıyor isem veya yeni bir sürüm çıkartmadıysa, pek başarılı olamaz bu konuda, çünkü "swf" tamamen derlenmiş ve kapatılmış bir dosya uzantısı olduğu için tekrar derlemek zor, hatta imkansız, o ve ona benzer programların yaptığı ilgili dosyanın her saliyesinde bir kareyi capture edip ayrı ayrı bölümlere ayırmaktır, ve içindeki background,imajlar ve fontları ayırt ediyor..Pratik ama çok hafif swf dosyalarını edit edebilirsiniz herhalde, fazla başarılı olmaz geniş kapsam dosyalarda.. En son 2 sene önce kullandım yeni sürümünde ne gibi değişiklikler var bilemiyorum, ama alanında en tanınmışım Sothink dir.. Ayrıca aynı yerin Glanda ve DHTMLMenu Builder isimli iki tane güzel programıda var..
hangi Program ile yapılmış olabilir mesela o .Swf uzantılı Sayfada Kaynağı görüntüle De orada eğerki iyi kapama yapmamış ise program ın ismi yazılı olması gerekli yani Title sinde bunu bulursan Aynı program ile editleyebilir ve toparlayabilirsin. benim bildiğim bu

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.