İnternette karşılaştığım bir web sitesindeki .swf uzantılı dosyayı değiştirip kendime göre tasarlamak istiyorum. bunu siteden alıp nasıl kendim değiştirebilirim. İllegal değildir.
Böyle bir program var.innDirmp3' Alıntı:.swf degiştirmek icin .fla olması gerekli
yani orjinali yoksa degişmez. ben ole biliyorum..
hangi Program ile yapılmış olabilir mesela o .Swf uzantılı Sayfada Kaynağı görüntüle De orada eğerki iyi kapama yapmamış ise program ın ismi yazılı olması gerekli yani Title sinde bunu bulursan Aynı program ile editleyebilir ve toparlayabilirsin. benim bildiğim buxmlsr' Alıntı:Sotkink yanlış hatırlamıyor isem veya yeni bir sürüm çıkartmadıysa, pek başarılı olamaz bu konuda, çünkü "swf" tamamen derlenmiş ve kapatılmış bir dosya uzantısı olduğu için tekrar derlemek zor, hatta imkansız, o ve ona benzer programların yaptığı ilgili dosyanın her saliyesinde bir kareyi capture edip ayrı ayrı bölümlere ayırmaktır, ve içindeki background,imajlar ve fontları ayırt ediyor..Pratik ama çok hafif swf dosyalarını edit edebilirsiniz herhalde, fazla başarılı olmaz geniş kapsam dosyalarda.. En son 2 sene önce kullandım yeni sürümünde ne gibi değişiklikler var bilemiyorum, ama alanında en tanınmışım Sothink dir.. Ayrıca aynı yerin Glanda ve DHTMLMenu Builder isimli iki tane güzel programıda var..