İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yardim:Google Adwords Hk.

PetscHe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Merhaba Simdiye kadar google reklamlari ile hic ilgilenmedim sitelerime sadece birim reklam koyardim oda google botlari gelsin adsense botlari gelsin diye...

konuya geceyim...

bir hesap acmistim 3 yil once o siralar arada kaynamisti 4 ay once tekrar basvurayim dedim fakat bir mail geldi google amcadan zaten onaylanmis bir hesabiniz var baska mail den mail adresiniz [email protected] budur vs google ile ilgilenmeniz bizi sevindirdi tekrar gorusmek uzere...

simdi ben o adresimin sifresini zarzor buldum sonra ayarlari yaptim...2 ay kullandim iste birim reklam bilgileri dogru durust yazdim...

ASil konu su anlatmak istedigim...gecen sabah postama bir baktim google adwords dan 75€ degerinde bir kart geldi ve ben bunu nasil kullanacagimi bilmiyorum
-satsam satabilirmiyim iyinette satislar yasaklanmis ama benim ogrenmek istedigim satilabilirmi...
-kullanmak istesem nasil kullanirim ve bana ne gibi bir yarari olur...
-ve bu adwords kuponlar neye gore geliyor kullaniciya ne yaptim yada nasil bana ulasti

UnknowSouL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
hediye edilmiş işte üzümü ye bağını sorma. :) kullanmaya gelince 14 günlük yeni bir hesabın olmalı orada kullanabilirsin ki o hesabında kullanman imkansız. satmaya gelince sana kalmış 10-15 tl anca eder.

r1_primo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Gelen mailde kullanım koşulları belirtilmiştir.. Eski hesaba yolladıgına göre büyük ihtimal o hesapta kullanabilirsin.. Satma konusuna gelince 5 tl ancak eder ama uğraştıgına değmez kullan gitsin..

UnknowSouL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Gelen mailde kullanım koşulları belirtilmiştir.. Eski hesaba yolladıgına göre büyük ihtimal o hesapta kullanabilirsin..

Arkadaşım iyi misin? Ben bu işi yıllardır yapıyorum. 14 günü geçmiş hesaba daha kupon girildiğini görmedim sen gördün mü?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.