İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yardım lütfen

G

GeCeCiLeR.ORG&PoLKeReM

Misafir
abilerim kardeşlerim ben bir siteyi portala cevirmek istiyorum fakat webmasterlıkla ilgili bir bilgim yok yardımlarınıza ihtiyacım var.

Vbulletiun bir siteyi vportal veya mk portaldan yönlendirme yapmak istiyorum nasıl bir yol önerirsiniz​

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
önerim konuyu öncelikle arama yaparak araştırman ve bulamadığında doğru foruma konuyu güzel bir üslupla açman..

istemek güzel ama biraz emek vermelisiniz. size bişeyler verebilmek önemli işinizi yapmak değil. size bu tür forumlarda deniz sunuluyor siz kovada balık istiyorsunuz..

yaşınızı bilmem ama öğrenmenin de yaşı yok. biraz bişeyler öğrenmeye azmedin

G

GeCeCiLeR.ORG&PoLKeReM

Misafir
ilginiz için teşekkür ederim şöyle bir yanaşimda bulunayım ben yaklaşik 8 gündür forumda geziyorum bu nickle davetiyeyi selim abim yolladı sağolsun başka bi nickle cvp yazamıyordum 8 gündür irdelemediğim yeriniz kalmadı forumda altını üstüne getirdim 1 1bucuk saatten 12 saate yakun dolaştım esas işimi görcek yeri bulamadım tekrardan ilginiz için teşekkür ederim yazılarımı kırmızı yapmayı kestim bu arada CyBeR arkadaşıma da ilgisinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum

G

GeCeCiLeR.ORG&PoLKeReM

Misafir
bişey daha soraca sizce mkportalmı Vbportalmı?? yane ne tavsiye edersiniz:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.