İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yardım pls

B

beceriksiz

Misafir
google adsense reklamı yapan sitelere giriyorum adamların 4 reklam cıkıyor benim ise 2 hem bazı turk sitelerinde yapancıların reklamları da yapılıyor bu nasıl oluyor acıklarsanız sevinirim...

Cahil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adsensenin en büyük özelliği içeriğe göre reklam yayınlanmasıdır ( % 100 doğru olmasada genelde bu şekildedir.) Senin 2 adet reklam çıkan sayfanda google 4 reklam yayınlayacak kadar içerik bulamamış olabilir. iyinet forumlarında dolaşırken bile bazı sayfalarda 2 reklam çıktığınıda görebilirsin. adsense preview tools kullanarak çıkabilecek reklamları önizleme yapabilirsin. Site adresini özel mesaj olarak yollarsan bazı düzenlemeler konusunda yardımcı olabilirim.

nedo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adsense preview tool u makinanıza yükleyiniz. Sayfanızda iken herhangi bir yere sağ klik yapıp preview tool u seçip, o anda sayfanızda, Türkiyeden yada herhangi başka bir ülkeden gelen ziyaretcilere gösterilecek tüm (bildiğim kadarıyla hepsini) reklamları görebilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.