yardım

0
Onaylı Üye
Üye
bana yardım edebilecek bir arkadaş paypalı kart tanımlı olacak bende paypal var ama ptc sitesine para yatıracam kredi kart tanımlayın diyor ama bende kredi kartı yok

0
Yasakli Uye
Üye
paypal hesabınıza kredi kartı (paypal kartı ) tanımlayabilirsiniz. bu sayede normal olarak kullanabilirsiniz kısacası paypal'a gelin kredi kartı tanimla deyip paypal kart bilgilerini girin daha sonra sizin paypal nakitte ücret olması gerekir 5 tl gibi bi rakam burdan 3 tl cekip bi kod verir o kodu onaylamanız gerekiyor işlem cok basit tabi paypal kartınız var sa

0
Onaylı Üye
Üye
teşekürler

paypal hesabınıza kredi kartı (paypal kartı ) tanımlayabilirsiniz. bu sayede normal olarak kullanabilirsiniz kısacası paypal'a gelin kredi kartı tanimla deyip paypal kart bilgilerini girin daha sonra sizin paypal nakitte ücret olması gerekir 5 tl gibi bi rakam burdan 3 tl cekip bi kod verir o kodu onaylamanız gerekiyor işlem cok basit tabi paypal kartınız var sa

ewt biliyorum ama işte kart yokk başvuruda bulundum ama daha gelmedi işte tanımlı olan birinden yatırmasını istiyom ben ücretinide veririm ek

0
Yasakli Uye
Üye
attıgın pm'i cevapladım ücrete gerek yok öglene doğru müsait olurum ozaman yapalım.

Geri