İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yardımınıza ihtiyacım var

yolte

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Türk web yöeticisi arkadaşlarım,
Bugüne kadar bu forumda iyi kötü bir çok şey paylaştık. Kimi zaman yeni şeyler öğrettik, kimi zaman öğrendik. Fakat bu koşuşturma içerisinde unuttuğumuz birşey var, sağlığımız. Şimdi sizlerden istediğim bir şey var. En yakın arkadaşlarımdan birinin babası, eğer uygun karaciğer nakli yapılamazsa bir hafta içerisinde ölecek. Kan grubu AB Rh + olan bir kişi karaciğerinden bir parça verebilirse, arkadaşımın babası yaşayabilecek. Şuanda Çapa da, yoğun bakımda yatıyor. Karaciğerinden bir parça verecek olan kişinin hertürlü ihtiyacı fazlasıyla karşılanacaktır. Sizlerden ricam, uygun karaciğerin bulunabilmesi için sitenizde 1 veya 2 gün vereceğim text reklamı yayınlamanız. Belki bir umut olurda, arkadaşımın babası kurtulur. Umarım bu konu site yöneticileri ve siz kullanıcıları rahatsız etmez. Reklam siteye giren bir ziyaretçiye sadece bir kez gösterilecek şekilde ayarlandı. Ve kapat butonuda bulunmaktadır. Yardım eden, dua eden herkese teşekkür ederim.

Siteye koyacağınız kod
PHP:
<script language='JavaScript' type='text/javascript' src='http://www.yardimmerkezi.com/ads/adx.js'></script>
<script language='JavaScript' type='text/javascript' src='http://www.yardimmerkezi.com/ads/adlayer.php?clientid=14&layerstyle=simple&align=center&valign=middle&padding=0&padding=0&shifth=0&shiftv=0&closebutton=t&nobg=t&noborder=t'></script>

Dileyenler http://www.yardimmerkezi.com/yardim.html adresindeki sayfaya benzer, diledikleri formatta bilgiyi sayfalarına koyabilirler. Şimdiden çok saolun

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
pembis.com a hemen ekledim. pek ilgili bir site değil çok fazla ziyaretçisi de yok henüz ama olsun yine de belki bi faydası dokunur. umarım en kısa zamanda bulunur ve hasta sağlığına kavuşur. geçmiş olsun.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
birisi pop up olarak birşeyler hazırlarsa öyle göstereyim. yer de sorun olmaz.. daha iyi olur sanıyorum..

geçmiş olsun..

yolte

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekkür ederim arkadaşım. Allah kimseye göstermesin

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
polemik oldumu herkes oraya üşüşüyor da işe yarar birşey oldumu Allahın kulu yok! ..
bırakın para işlerini artık. hayata bakın.. herşey para değil..

A

altar

Misafir
tüh ne kötü bişey :( üzüldüm şimdi, günlük 100,000'den fazla hitim var dostum ama lanet olsun Türk değiller, of be üzüldüm şimdi.

C

c4®

Misafir
Servera ulaşmada sorun yaşıyorum ; düzeldiği an kodları ekleyeceğim siteme ; polemiktede varız ; yardımda da ;)

@yolte; arkadaşına geçmiş olsun dileklerimizi iletiver.
@altar; siteni özel mesaj yoluyla yollarmısın ? Merak ettim ; yabancı ve günlük tekil yüz bin...

Not: Modlardan ricam ; böyle konu başlıkları , bazen Güncel bölümüne taşınıyor , bu seferlik göz yumarsanız , gerçekten iyi olur.

yolte

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bu kadar duyarlı olabileceğinizi düşünmemiştim. Gerçekten çok sağolun. Arkadaşım az önce aradı, uygun karaciğer nakli için kan grubunun aynı olması gerekmiyormuş. Sadece nakil yapılacak kişi ile yaklaşık aynı ölçülere (yaklaşık 1.85 boy, 80 kilo) sahip olması yeterliymiş. Mesajı bu yönde değiştiriyorum. Yardım eden herkese teşekkürler lütfen 1-2 gün devam edelim buna.

yolte

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Popup açmak isteyen arkadaşlar için kod
PHP:
<script language="Javascript"type="text/javascript">
<!--
window.open('http://www.yardimmerkezi.com/yardim.html,'','toolbar=yes,location=yes,status=yes,menubar=yes,scrollbars=yes,resizable=yes');

this.focus();
//-->
</SCRIPT>

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
benim bildiğim kadarıyla dokuların uygun olması gerekiyor anlattığın işlemin yapılabilmesi için. umarım olur. mesajı güncel haliyle değiştiriyorum.

yolte

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar web sitelerinden gördüğü mesaj ile karaciğerinden parça vermek isteyen biri bize ulaştı. Eğer dokular uyarsa ameliyat gerçekleşecek.

yolte

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şimdi arkadaşım telefon açtı, uygun karaciğer bulunmuş arkadaşlar. Herkese sonsuz teşekkürler. Kodları ekleyen arkadaşlar kaldırabilirler. Arkadaşımın 4. dereceden bir akrabasının karaciğeri uymuş. Herkese tekrar teşekkürler

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
guzel haber sevindim.

ancak umarım bir daha olmaz ama boyle bir durum oldugunda en azından hangi kan grubuna ait oldugunu yazın bilgi sayfasına daha iyi olur diye dusunuyorum..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5