Yardımlarınızı Bekliyorum arkadaşlar (botnet)

0
Onaylı Üye
Üye
merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim burada bir konu gördüm ve o konuya dayanarak yazıyorum bizim kendimize ayit sunucularımız var biz buraya firewall kurduk ve test etmemiz lazım onca para harcadık işe yarıyıp yaramadığını görmemiz lazım sunucumuza botnet saldırısı yapabilecek arkadaşlar allah rızası için yardımlarınızı bkeliyorum bi saldırın:) fakat botnet saldırısı olmalı syn flood http flood falan değil teşekkürler şimdiden

O
Orion
Misafir
sunucuların sana ait olduğunu kanıtlaman gerekebilir. yoksa şuraya saldır deyip de saldırmazlar.

0
Onaylı Üye
Üye
kanıtlarım

tabıkı kanıtlayabılırım sunucu ıcındekı bır sıtede ısımlerını flaan yazdırabılırım anında acıl yardımalrınızı bkelıyorum arkadaslar mağdur durumdayım şiömdiden teşekkürler

0
Onaylı Üye
Üye
tabıkı kanıtlayabılırım sunucu ıcındekı bır sıtede ısımlerını flaan yazdırabılırım anında acıl yardımalrınızı bkelıyorum arkadaslar mağdur durumdayım şiömdiden teşekkürler

mağduriyetiniz nedir? kaldı ki; o sunucudaki o site sizin olabilir. isim yazdırmak çok da sorun olmasa gerek?

0
Onaylı Üye
Üye
kantılarım

mağdurıyetım oakdar para harcadım ve işe yarayıp yaramadıpını bilmiyorum sunucunun bneim olduğunu istenilen şekilde kanıtlayabilirim yardımlarınızı bkeliyorum lutfen

0
Onaylı Üye
Üye
Sunucuna Saldırın Diyenide İlk Defa Görüyorum :şekil:

0
Onaylı Üye
Üye
yaptıgınız hat yatırımları ve kullandıgınız cihazları yazarsanız aynı zamanda sunucu özellikleri ve webserver özelliklerini bir kaç öneride bulunabiliriz. Sadece firewall ile çözemezsiniz bu işi.

Geri