İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yardımsever php expert

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
çok iyi php bilirim üstüme yoktur diyen, iyi kalpli, yardımsever, şu fani dünyada kendini php ile ilgili sorunları olanlara adamış arkadaşlar varsa bir zahmet msnden görüşebilir miyiz acaba. bir adet anket sorunum ve birkaç tane de bilimum ufak tefek sorunlarım var sinir bastı :eek:

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sorunlarını yazabilirsen, buradan yardımcı olmaya çalışırım. MSN adresini bulamadım.

G

guajira

Misafir
pembekedi' Alıntı:
çok iyi php bilirim üstüme yoktur diyen, iyi kalpli, yardımsever, şu fani dünyada kendini php ile ilgili sorunları olanlara adamış arkadaş

çok iyi php bilirim üstüme yoktur diyen, iyi kalpli, yardımsever, şu fani dünyada kendini php ile ilgili sorunları olanlara adamış arkadaş == Elmasgunes :D

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
aksini iddia edenin hiti düşsün prı insin referrerleri kayıtlarını silsin ne diyim hemen yardım etti sağolsun pek lucky strike gördüm kendimi

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.