İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yarın 34 üme Giriyorum

X

Xman

Misafir
17 yaşındaki lise günlerim hala dün gibi gözümde canlanıyor, zaman ne çabuk geçiyor bir hayal sanki, siz siz olun yaşadığınız her anın tadını çıkarın giden zaman asla geri gelmiyor :(........

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Daha gençsin yahu.
Allah ömür verirse bi bu kadar daha ömrün var, abartma bence :)

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
hayat yalnız biz izin verdiğmiz gibi geçer. İyi ya da kötü, hızlı ya da yavaş... herşey bizim elimizde sevgi de, aşk da, barış da...

Gerçi yarına daha çok var ama şimdiden MUTLU YILLAR... Doğum günü partisi yapacak mısınız ? :=)

X

Xman

Misafir
Bilmem walla bizim hanım bu tür konulara önem verir pas geçeceğini sanmam :)

X

Xman

Misafir
Girdik bakalım hadi hayırlısı, mesajlar mailler telefonlar başladı, türkcellde 50 mesaj hediye etmiş gün içinde kullanmak için :)

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
tekrar dan nice mutlu yıllara...

Evet Türkcell hep yapıyor bunu...

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Daha yarına çok var, şimdiden yeni yaşın dileklerinin gerçekleştirdiğin bir yaş olsun

Bir ay sonra, yine aynı başlığa aynı şeyi yazarlar belki, yarın bitmiyorki yahu!

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
hadi bakalım üstadım ben 30 girerken fena girmiştim :D 1 ay sona 32 olucam bende.
atamıyorum üstümden ne yazıkki, hala lisedeymişim geliyor yalan değil. Geçen akşam yolu buz yapmak için 1 saat uğraştık sonrada 2 saat kaydık :D
hakkını veremiyorum galiba yaşımın :p

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ustam yolun yarısı, ama hepimiz geleceğiz o yaşa..
Nice mutlu senelere.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.