İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yasakpara Sitesi Yazdırılacak

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar site benim için değil.İskenderunda biri istiyor bu konu için bana fiyat vermeniz lazım . Site aynı bilyoner tarzı bahsedeğer falan gibi olacak yani herşey kendi üzerinden. Girilip üye olunup yasakpara oynanacak. Yani tam anlamıyla kendi çağında bir yasakpara oynama sitesi olacak. Bu konuda bana fiyat verirseniz çok sevinirim. Ücreti önemli değil. İseyen kişi çok ciddi düşünüyor bu konuda.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
dipnot: arkadaşın lütfen çıkan son kanunu okusun bu tür siteler için. cezası çok fazlalaştı...

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Futbolarenasi sanal yasakpara oynatıyordu yani para yok ortada sadece hobi olarak oynanıyordu, haftanın birincisine ödül veriyordu.Site son çıkan kanundan ötürü bu sanal yasakparai bile kapattı.Arkadaşına eğer araştırmadıysa bu konuları araştırmasını tavsiye et.

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet bende biliyorum ama adam illaki istiyor ne yapıcak nasıl yapacak hiç bilmiyorum. bu arada böyle bi başlık açmak yasaksada kusura bakmasın yönetici arkadaşlar silebilirler öyle bir durum varsa. benden fiyat istiyor ve illaki yaptıracak artık yasal olmayan boyutu onu ilgilendirir .

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yokmu arkadaşlar yardım edebilecek biri

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.