İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yasal mp3 sitesinde sizinde katkınız olsun

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Daha önce CMYLMZ nin açtığı başlıkta bahsettiği gibi http://forum.iyinet.com/webmaster-genel-konular/108909-muyap-ile-anlasmayi-basardik.html
müyapla ilgili yaptığımız anlaşma sonucunda yasal klip ve mp3 sitesi projelerini bitirmek üzere işe koyulduk.

Bu aşamada sizinde fikirlerini ve düşüncelerinizi almak için bu konuyu açmaya gerek duydum. Yasal bir mp3 sitesinden beklentileriniz nelerdir acaba .

Not: klip sitesiyle ilgili tasarım ve projelendirme çalışmalarını bitirmiş bulunuyoruz. En kısa sürede yayına başlamak için çalışmalarımız devam ediyor:)

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
4 meslek birligine para ödüyorsunuz ve 1 yıllık anlaşma yapıyorsunuz.
evet para ödüyoruz.
kaç para diye sorulmasın aadına şu açıklamayı yapayım;
özel bir anlaşma yaptık ve bu miktarı söylemek gibi bir şansımız yok.

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bizim katkımız olsunda onunda bize katkısı olacak mı :D

Bu başlık zaten neler istediginize dair açılmış bir başlık dostum :D
size katkısı olması için (mutlaka yasal çerçevede olmalı yapacağımız şey)
neler istiyorsunuz onuda paylaşırsan hemen notlarımızın arasına alırız.

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
embed kodu dağıtmayı düşünüyor musunuz? yada şöyle söyleyim, embed dağıtmanız müyap ile ilgili sıkıntı doğurabiliyor mu?

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
Üyelik olmadan indirebilmek istiyorum, hatta mümkünse önümüzde çalışan bir site olmasın ftp direk verilsin flashget ile otomatiğe bağlayıp yatayım sabah kalkıp dinleyeyim istiyorum :D
imeem.com u bi inceleyin benzer hizmetleri bizlere sunarsanız hem siz ses getirirsiniz hemnde bizim işimize yarar

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Üyelik olmadan indirebilmek istiyorum, hatta mümkünse önümüzde çalışan bir site olmasın ftp direk verilsin flashget ile otomatiğe bağlayıp yatayım sabah kalkıp dinleyeyim istiyorum :D
imeem.com u bi inceleyin benzer hizmetleri bizlere sunarsanız hem siz ses getirirsiniz hemnde bizim işimize yarar

Selim61 lisans parasını üleşirsek o zaman direk FTP verebiliriz :p
imeem.com dışarı mp3 dinletebiliyor. müyapla bu konuda hala görüşme aşamasındayız.

Mr.Darkness

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Sistem eğer gerçekleşirse sizin neye ihtiyacınız varsa böyle bir projeye seve seve yardımcı olmak isterim arkadaşlar bilginiz olsun. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Öncelikle hayırlı olsun. Çok güzel projelere imza atıyorsunuz.

Ben şunu söyleyebilirim yasal mp3 dinleme sitenizde insallah en başta "kıraç"la başlamazsınız. Diğer projelerinizde sıkıldım sayenizde kıraçtan :D

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle hayırlı olsun. Çok güzel projelere imza atıyorsunuz.

Ben şunu söyleyebilirim yasal mp3 dinleme sitenizde insallah en başta "kıraç"la başlamazsınız. Diğer projelerinizde sıkıldım sayenizde kıraçtan :D

şş bana bak firmaya geldiinde kahveni sana yaptırırım haa :D
şaka bi yana mecburduk onlara
müyapla anlaşana kadar o klipler yasal olarak izletebilecegimiz yegane kliplerdi

@Rmz teşekkür ederim arkadaşım yardım etmiş kadar oldun.
düşünmen bile yeterlidir benim için

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Ben diğer başlıkta belirtmiştim, buradada yazayım..

...benim aklıma gelenler;

• Dinleyiciler için üyelik sistemi olmalı.
  • Dinleyeciler, kullanıcı hesaplarına girerek kendi zevklerine göre çalma listesi oluşturabilmeli.
  • Müzikler için 56kbps,128kbps, 256kbps gibi opsiyonel özellikler olmalı.. dinleyici, bağlantı hızına göre, çalınacak şarkı kalitesini üyelik hesabından ya da her müzik için belirleyerek ayarlayabilmeli, özellikle internet cafelerden bağlananlar için bağlantı hızı yüzünden şarkı dinlerken kesilmelerinin önüne geçilmiş olur.
  • Piyasaya çıkan en son albümler ve sanatçılardan haberlerin yayınlanması ivedilik derecesinde olmalı.
  • Yasal prosedürünü bilmiyorum ancak üyeler sahibi oldukları albümleri sitede paylaşarak dinleyicilere sunulmasını sağlayabilirler, aynı sistem kişilerin kendi videolarını yayınlar gibi, kendilerine ait seslendirdikleri müzikler içinde kullanılabilir.
  • 5'nci opsiyon geçerli olursa, dinleyicilerin kendilerine ait seslendirip yayınladıkları her eser için yorum ve puan sayfaları olabilir, sitedeki diğer dinleyiciler, ilgili eseri dinledikten sonra, esere ait yorum ve puanlama yapabilirler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.