İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yatırımlı veya yatırımsız para kazanın. Bol seçenekli.

Ganazs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle herkese bol kazançlar sistemi yeni keşvetmiş ve kullanmaya başlamış bulunmaktayım. Aslında bir IPUS ve DigitalGeneration gibi denilebilir.

Sitemi kısaca ben özetlemek isterim sistem yine bilgisayara kurulan bir program ile çalıştığı sürece size bilgisayar özellikerine göre MH/s ve Kh/s özelliklerini belirleyip olması gereken MHS değerine göre kazım hızınıza göre gelir elde etmenizi sağlamaktadır.

İsterseniz ben yatırım yapmam diyorsanız siteye üye olup download kısmındaki programı indirip sitenin size verdiği license key'i programa girerek kengi bilgisayarınızda coin madenciliği yapabilirsiniz.

Kısaca maddeler halinde açıklamak gerekirse

1) Sistem yaklaşık olarak 4 aydır aktif konumda
2) Sistemi internette surf yaparken keşfettim ve ilk olarak demo paketi satın alıp ödeme yapıp yapmadıklarına baktım ve ödemeleri zamanında yapıyorlar.
3) Ödemelerinizi 2 türlü çekebilirsiniz
1) Paypal(Ödemelerinizin hesabınıza yansıması 72 saattir.
2) Dogecoin(Ödemeleriniz anında hesabınıza yansır)
Not olarak yeni ödeme sistemleri getireceklerini bildirdiler
4) Arkadaşlar burası benim en sevdiğim kısmı gerçekten 7/24 destek ekibinin ne olduğunu burda anladım. Gerçekten sorularınıza çok hızlı bir şekilde yanıt veriyolar.
5) Sistemin işleyişini could mining kullanan arkadaşlar bilir zaten. Sizin yaptığınız yatırımlar ile şirket kendine yatırım yapıp mining yapmak için makina satın alıp bunu size sunuyolar. Hem siz hem de şirket kazanıyor.
6) Siteye yatırım yaparken ödemelerinizi kredi kartı veya bitcoin üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Benim hesabımda şuanda kullandığım Pilot ve demo paketi mevcut.

Yatırım tablomuz bu şekildedir.

Site linkini mecburen refli halde veriyorum aksi takdirde üye olunmuyor.
Olur da linke tıkladığınızda code gözükmez ise 92378c85 bu kod ile kayıt işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

http://cointellect.com/?code=92378c85

Yatırım yapıcak olanlar için sitenin size verdiği programı indirip kurmanıza gerek yoktur.

Eğer sorunuz var ise konunun altından, özel mesaj ile veya skype adresimden beni ekleyip sorabilirsiniz.

Ganazs @. hotmail.com

Ödeme kanıtlarımı burdan paylaşıcam.

Yatırım yapmadan kendi bilgisayarınız ile 24 saatde en fazla kazanabiliceğiniz tutar 1euro dur (bilgisayar ekran kartı ve işlemcinize göre değişiklik gösterebilir)
Cointellecti internetten arartırırsanız daha fazla ödeme kanıtlarına ulaşabilirsiniz.
Her kontratın ortalama geri dönüşü 52 ila 53 gündür geri kalan size kârdır.
Benim tavsiyem starter veya pilot paket ile başlayıp sisteminizi oturtana kadar tek paket ile devam etmek.

Hesabımda aktif 1 adet pilot paket var günlük 5,5 euro. 48 saatte bir paypala ödeme talep ediyorum. Bu arada paypal ödemeleri 72 saat sürüyo ve min payout 10euro eğer dogecoin hesabınız varsa ödeme alt limiti olmaksızın paranızı anında hesabınıza çekebilirsiniz.

tekrar etmek istiyorum site referalsiz üye kabul etmiyo bu yüzden refli link paylaşıyorum.

http://cointellect.com/?code=92378c85

Şimdiden herkese bol kazançlar.

Ganazs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2. Ödeme kanıtım

ve bu da erken gelen ödemem

Ganazs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yeni ödeme kanıtı. Paypal da artık bekleme süreleri kısaldı 18 saat içinde para hesabıma geldi.

Bol kazançlar herkese

Ganazs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
toplam yatırım ve kazanç tablom

oYP6XR.jpg

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.