İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yazar Kadrosu Aranıyor ( Gelişmiş + Gelirli + Hitli )

MustafaYildiz

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Merhabalar,
Genel Blog web sitem var bir çok tanıtım yazısı ve banner satışı yaptım zamanında ve hiç bir değişiklik yapmadım web sitenin anlaşmalı reklamları var devam eden ücretler geliyor hala bundan sonraki süreçte bunu siteyi geliştirmekle devam edeceğim ve daha güzel bir tasaırm, alt yapı değiştirerek geleceğim .

Gerek sattığım tanıtım yazıları gerek gizlilik ve sağlam bir ekible bu yola çıkacağım ilk önce ücretsiz yazarlar aramaktayım siteyi geliştirdiğimizde kazancı gerçekten katlandığında maddi yardımda yapılır .

Sitemizin tasarımı değiştirilecektir ve mümkünse özgün tasarım olacaktır veya ücretli satın alacağız. Bir blogda olması gereken herşey olacak ve bunun için ekip arıyorum..

Yazarlık
Bu işe gönlünü veren kişiler aramaktayım dediğim gibi ilk başta bedavaya çalışacak varsa web sitesi bunun için öneriler sunabilirim tanıtım yazıları yayınlayabilirim bir çok yardımım dokunur bundan emin olabilirsiniz kazancı katladığımızda diledğimiz büyümeyi gördüğümde gelen maddi ücretlerle yazarlara para ödeyebiliriz.

İletişim:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.