Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
palm deki yazılım çok ayrıntılı bir yazılım değil...birkaç ürün girişi fiyat ve tahsilat girişi....palmin işi bu kadar birde tabi bu yazılımı kullandığımız bir ana programvar onla entegre etmek gerekecek veri alışverişi için."letreset" arkadaşıma bahsedemedim ama biz aynı zamanda bunlardan satacağız yani şöyle olabilir palm başına bir fiyatta anlaşırız sonra çözüm ortağımız olursunuz sattıkça yazılımıyükerentegrasyonu sağlarsınız bir problem oldumu da çözüm ortağı olarak size yönlendiririz.
pocket pc ye yazmadım ama palm de şu an toptancılar tarafından kullanılan uygulamalarım mevcuttur. (ön muhasebe, kamyon yükleme, rota belirleme, ziyaret raporları gb.) yazılım için düşündüğünüz fiyatı PM atarsanız ayrıntılı konuşabiliriz.
dedigim gibi ayrinti istemiyorum .ayrica tek fiyattan baska dedigim gibi pocket basina da olabilir.bu durumda sizin yapabileceginiz fiyati belirtmeniz daha uygun olur diye dusunuyorum
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5