İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yazılımlar için reklam nasıl alınır?

S

sekendizpasa

Misafir
Web sayfası için değil de internet üzerinde çalışan popüler yazılımlar için reklam nasıl alabiliriz? Bildiğiniz firmalar var mı?
Google kesinlikle uygulama yazılımlarından reklamı kabul etmiyor..
Benim chat yazılımında belli bir anda 250 kişi online oluyor ve üst kısımlarında istediğim html sayfasını görüntüleyebiliyorum.Sanırm reklamı düşünmenin zamanı geldi...Hit iyi ama....
Yardımcı olursanız sevinirim..

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yesil-kart.com gibi sitelerin reklamını koyabilirsin. uyelik bası odeme yapan yani. click sponsoru zaten dogru duzgun yok.

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
google nasil kabul etmiyormuş su anda opera isimli tarayıcıyı kullaniyorum ve ustta google adsense reklamlari cikiyor bu nasil oluyor peki ?

S

sekendizpasa

Misafir
?

bilemiyorum..google açıklamalarında okumuştum..Reklamlar hiç bir uygulama yazılımı içerisinde yer alamaz...Reklamların yer alacağı html sayfasında sadece reklam olmamalı içerik olmalı..

M

malatyasporlu

Misafir
bak bende şifalı bitkiler sözlüğü adlı bir program var bunu yapan kişi sitenin üstüne melodilerim şu melodi sat kazan sponsoru koymuş... bilmiyorum sende deneyebilirsin ama senin yerinde olsam updatedi koyarım bide banner hazırladınmı tamamdır.... 1 haftadır yayınlıyorum updated linklerini an itibariyle Your Total Earnings: $15.63

tabii ödeme almama riskinde var..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5