İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yazının üstüne gelince bilgi kutusu

eneess

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Kasım 2010
Mesajlar
705
Reaction score
4
Bir kaç gündür forum sitesi için en iyi alt yapının hangisi old. araştırdım ve sonunada SMF nin gerek destek gerek profesyonellik ve gerekse kullanım alanı sebebiyle çok çok ağır bastığını gördüm.Bir de kolay kullanımı var tabiki. Neyse ben aslında bu işte yeni olduğumu belirtmek için uzattım.

Sorum şu http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=1593 buradaki eklentiyi kurdum.Fakat nasıl kullanılacağı konusunda bir bilgim yok.

Llinkin üstüne gelince bilgi kutusu çıkması için bilgilerin nereye girildiğini söylerseniz sevinirim.

Umarım anlatabildim.Ör; sol taraftaki PM butonun üzerine gelince bilgi kutusu çıkmasını istiyorum.

Çalışmalarımı şimdi localde yapıyorum.
 

q72

0
Yasakli Uye
Katılım
18 Aralık 2010
Mesajlar
1,151
Reaction score
15
[desc=Açıklama Burada]kelime[/desc]

Umarım Yardımcı Olabilmişimdir
 

eneess

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Kasım 2010
Mesajlar
705
Reaction score
4
Hocam onu biliyordum.Sadece bu kodu istediğim yerde nasıl kullanırım.Mesela mesaj panosunun yanındaki üye profili görüntülemek için kullanılan ikonun üzerine gelince (ÜYE PROFİLİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN) şeklinde bir bilgi kutucuğunu oluşturmak için ne yapmam lazım. İlgin için teşekkürler.
 

q72

0
Yasakli Uye
Katılım
18 Aralık 2010
Mesajlar
1,151
Reaction score
15
tam olarak nereye oluşturmak istedigini yazarmısın
 

eneess

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Kasım 2010
Mesajlar
705
Reaction score
4
Hocam adsl de sorun var. Ekran görüntüsüyle sorunumu anlatacaktım fakt upload yapamadım.ADSL hattında bir problem var sanırım.Sorun düzeldiğinde resmi upload edip gösterirsem daha iyi olacak.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Üst