İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yehju Satış Ortaklığı ücretleri ile ilgili

ücretler

• şuanki gibi kalsın ücretler.

Kullanılan: 16 84.2%
  • sadece gold üyeye 22ytl ödensin.

Kullanılan: 3 15.8%

• Kullanılan toplam oy
    19

WebStyle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba ;
Söyle bir öneride bulunacağım . Sisteme üye olan kullanıcılar ilk iki üçgün GOLD üye şeklinde davranın . ( Üye olduklarında not diye belirtin süresini yada maille ) . Sisteme alıstıktan sonra GOLD üye olmalısınız vede açıklayıcı bir şekilde nasil olunacağını belirtin . O iki üçgün süreç içinde sisteme alısmaları için güzel şeyler düşünün . Zaten kullanıcı yaptığınız güzel etkinlikleri görünce GOLD üye olmayı düşünür . Hem sizin hemde bizim için kazanclı olur .

apostle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gold üyeleri hangi avantajla çekiyorsun? Bunları etmeniz iyidir, ŞIKLAR olmalı gold üyelerimiz vs.. vs... Hizmetlerinden yararlanacaktır. Diger konu ise tek gold edip normal üyelere ücret ödemezseniz malesef tutulmaz. Webmasterlerin ilgisini asla çekmez, örnek benim ilgimi çekmez nerden bilebilirim gold üye edebilcegimi? Hit gönderecem, sitemi kascam, fakat hiç bir emek karşılıgını alamıyacam. Önerim gold degilde normal üye fiyatlarında biraz artırma edin, birşeyler tutulana kadar biraz kendinizden öz veri vermelisiniz. Sistem ve siteniz tam tutulunca tanıyanda tanımış olcak, daha güzel çalışma edersiniz. Gold üye degilde normal üye fiyatlarını artırın ve sonra sabit kalın hemen olmadı sorun oluyor diye istiklalli çalışmanızdan vaz geçmeyin. Sabırla azmedin
yerden göğe kadar haklısın arkadaşım
yani gold üyelikleriniz aşırı pahalı ve de normal üye başına verdiğiniz paralar baya az
örnek vereyim randevum tık başı verir az verir ama tık başı verir o da arkadaşlık sitesi (tık başı 1 kuruş veriyor) 5 tık olsa ki çok çok rahat oluyor sizin bir üyenize denk geliyor
iyi çalışmalar

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
arkadaşlar emin olun o zaman çıkarabilen bile gold çıkaramaz.birçok site bu sistemle dönüyor.. gold üye olmayan sadece mesaj atamıyor bunun dışında birşey yok. ama gold üye olmak isteyene birçok ek özellik ve avantaj geliyor. 1 günde çıkmış bi olay değil bu site.scriptte 1-2 arkadaşdan geldi piyasadaki marez yonja değil. benzeri ama çok üst versiyonudur.normal üye başına ücreti arttırırsak sanırım kısa sürede iflas edip siteyi kapatmak zorunda kalırız. çünkü günde 1000 üye getiren bir ortağımız günde bundan 50 ytl alıyor zaten. aydada 1500ytl ediyor. bunu arttırmak bedava para dağıtmaya benzer. bunun yanında 2-3 bin üyede 2-3 gold çıkarabiliyor.kuralları ve standart üye durumunu esnetsek bu durum daha kötüye gider hiç gold gelmez.

ben site durumu için değil ücret değişikliği için fikirlerinizi istemiştim..

tekrar hatırlatıyım başlık tam okunmuyor sanırım..

Arkadaşlar bu başlığı yehju satış ortaklığını kullanan veya kullanmayanlara komisyon ücretleri hakkında değişikliği oylamaya sunmak için açtım.

Şuanki fiyatlar aşağıdaki gibi:

Erkek üye başına : 0,05ytl
Bayan üye başına : 0,1ytl
Bayan Gold üye başına : 14ytl
Erkek Gold üye başına : 12ytl

Şimdi bu fiyatlar yerine daha çok kazanmanız için normal üyelere komisyonu kaldırıp erkek veya bayan gold üye farketmez 22ytl vermeyi düşünüyorum.

Ayda bu sistemle 20 gold getirseniz 440ytl alıcaksınız.

şuanki sistemde ise çoğunlukta erkek üyeler gold olduğundan 20 golda 240ytl alıyorsunuz.

aradaki fark 200ytl. 200 ytl ne demek?

gene çoğunlukla erkek üyeler üye olduğunu düşünürsek.şuanki sisteme göre 1 normal erkek üyeye 0,05ytl veriyorum.

200/0,05 = 4000 bin üye eder.

bu üye sayısını elde etmek çoğu site için zordur.Ama ilgili üye gönderdiğinizde gold olursa 22ytl alıcaksınız ve minimum ödeme limiti olan 20ytl yide otomatikman geçip ay sonunda ödemenizi alıcaksınız.

1 ay 3k hitli sitenizde tüm sayfalarda popup olarak reklam yayınladığınızda 5 gold gelse 110ytl eder..

WebStyle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar emin olun o zaman çıkarabilen bile gold çıkaramaz.birçok site bu sistemle dönüyor.. gold üye olmayan sadece mesaj atamıyor bunun dışında birşey yok. ama gold üye olmak isteyene birçok ek özellik ve avantaj geliyor. 1 günde çıkmış bi olay değil bu site.scriptte 1-2 arkadaşdan geldi piyasadaki marez yonja değil. benzeri ama çok üst versiyonudur.normal üye başına ücreti arttırırsak sanırım kısa sürede iflas edip siteyi kapatmak zorunda kalırız. çünkü günde 1000 üye getiren bir ortağımız günde bundan 50 ytl alıyor zaten. aydada 1500ytl ediyor. bunu arttırmak bedava para dağıtmaya benzer. bunun yanında 2-3 bin üyede 2-3 gold çıkarabiliyor.kuralları ve standart üye durumunu esnetsek bu durum daha kötüye gider hiç gold gelmez.

ben site durumu için değil ücret değişikliği için fikirlerinizi istemiştim..

tekrar hatırlatıyım başlık tam okunmuyor sanırım..
Yukarda bir önerim vardı .
Bence sistem su sekliyle güzeldir . Sadece gold üye basına ödeme yaparsanız ilgi azalır . Yani şöyle düşünlim bir ihtimal ; Webmasterler sitelerine koydu pop , banner vs. belki gold çıkaramaz . O zamanda niye ben o kadar zaman bunların reklamlarını yayımladım der . Bence bu sistem iyi bu hali ile . Fiyatlarda değişiklik yaparsanızda ödemelerden sonra yapın .

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ortaklık nedir.. 2 tarafında kazandığı ortaklık olur. tek taraf kazanıp diğer taraf kazanmazsa biraz acaip olmazmı.. 1000 üye yapar 20 gold çıkarır 440ytl alır.. 1000 üye yapar 3 gold çıkarır 66ytl alır. sonuçta garanti arkadaşda bu hesap değilmi? telefonundan mesaj atıpta üye olucak veya kontör harcıcak kişi sizin referansınızlada para kazanıcaksınız.. oda 22 ytl bile değil. niye yüzlerce webmaster popup falan garantiarkadas a kastı madem ? 240 alıcağınıza 440 alıcaksınız sanki ekstra 4bin üye yapmış gibi..

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
acemi biri için çok ağırdan konuşuyorsun arkadaşım gerek yok bunlara...

code_Select

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende başladım sistemi kullanmaya şuandaki gibi kalması bana daha uygun geldi.

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
aynı bi değişiklik yok. bu başlığı 1-2 ay sonra değiştiriyimi diye sormak için açtım şuan hemen değişmicek rahatlıkla kullanın

code_Select

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
partner programına bende katıldım, birkaç gündür kullanıyorum sisteme normal olarak üye olmadım. üyenin gold üye olması için ödeyeceği rakam aylık sizde nedir acaba?
kolay gelsin.

maxicep

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ya ben bu sitede satış ortaklığı falan göremedim... üye olucaktım ama.... Geç mi kaldım? :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.