İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeni adwords hesabı

twiqo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar. Bilmediğim bir sebepten dolayı adwords reklamlarımı durdurdu. 2 haftadır falan sebebini öğrenmeye çalışıyorum ama bire türlü öğrenemedim. Yeni adwords hesabı açmak istiyorum. Tekrardan kendi ismimimi gireyim yoksa başka bir isimmi gireyim. başka bir isimle girersem adwords e önceden verdiğim kendi sitelerimin reklamını tekrardan verebilirmiyim. Aynı kredi kartıyla ödeme yapabilirmiyim. Yada başka çözüm yollarımı var ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar...

Özcan Sarıca

0
Onaylı Üye
Reaction score
9
Merhaba arkadaşlar. Bilmediğim bir sebepten dolayı adwords reklamlarımı durdurdu. 2 haftadır falan sebebini öğrenmeye çalışıyorum ama bire türlü öğrenemedim. Yeni adwords hesabı açmak istiyorum. Tekrardan kendi ismimimi gireyim yoksa başka bir isimmi gireyim. başka bir isimle girersem adwords e önceden verdiğim kendi sitelerimin reklamını tekrardan verebilirmiyim. Aynı kredi kartıyla ödeme yapabilirmiyim. Yada başka çözüm yollarımı var ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar...

yeni bir hesabı sorunsuzca açıp daha önce reklam verdiğiniz siteleri verebilirsiniz. fakat kupon kullanmamaya dikkat edin. kupon kullanırsanız aynı domain için domain için sıkıntı oluyor reklamlar onaylanmıyor.

twiqo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yeni hesabı aynı isimle aynı kartla açabilirmiyim ?. birde kupon kullanmayı dusunuyordum ne gibi sorun cıkar ?

GiLLbErY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eğer askıya alınan hesabınızda aynı bilgileri kullanırsanız yeni hesabınız tekrar askıya alınır ve belkide ömür boyu google'dan bannlanabilirsiniz. Yeni hesap açıcaksanız Öncelikle pc formatlayıp tüm çerezleri temizleyin. Farklı bir intrnet tarayıcısı indirin. Örn; explorer,mozilla. yeni bir mail hesabı alın başkasının ismine alıyormuş gibi bu mail adresinizle hsap açın. En önemlisi eski hesabınızda kullanıdığınız kredi kartın aynısını kullanmayın. Kart numarası google tarafından direk anlaşılmaktadır. Bu şekilde kupon kullanabilirsiniz. Fakat yeni hesabı kuponla aktif etmeyin. Hesabı açtıktan bir kaç gun sonra kupon kodunu girin ve kısa bir süre daha bekleyip reklam kampanyaları oluşturun

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.