İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeni Affiliate sistemi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

sss

Misafir
Yeni açılan sistemimizde artık sizlerde kazandığımız paralara ortak olucaksınız.Tıklama başına 0.025 (25.000 TL) YTL ile türkiyede en çok tıklama başına para veren firmayız.Bunun dışında ödemelerinizi her ayın 15 ile 1 inde alıcaksınız.Bırakın aylık ödemenizi 2 ay sonra almayı size ödemenizi ayda 2 kez yapıcaz...
Nasıl güvenebiliriz diyicekseniz 5 YTL olduğu zaman bir ödeme hemen ödemenizi yapıcaz kısa bir süreliğine..Bu şekilde kaybediceğiniz en fazla 5 YTL olucak..Ama biz bu işi 2 günlük bir iş olarak değil sürekli hale getirerek webmasterları hak ettikleri paraları ödemek istiyoruz..
Pop up açmak yasaktır fakat reklam bannerlarını bir sayfaya yerleştirip o sayfaya pop up açabilirsiniz...
Alışveriş sitemiz için böyle bir sistem kurduk.Beğeniceğinizi düşünüyoruz..Bizimle çalışmak istemeyen bir çok webmaster var farkındayım fakat dediğim gibi kaybedebilceğiniz fazla birşey yok..Ya doğru söylüyorsak?
w w w . ***** .

turkcerap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ulan siz forumda 3 kagatcılık yapıyorsunuz burdamı yapmayacaksınız??? 25bin lira cok vermissiniz o satılan 1 urunden verceginiz paranın 1 aylık parası cıkar serefsiz insanlar

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sss' Alıntı:
Yeni açılan sistemimizde artık sizlerde kazandığımız paralara ortak olucaksınız.Tıklama başına 0.025 (25.000 TL) YTL ile türkiyede en çok tıklama başına para veren firmayız.Bunun dışında ödemelerinizi her ayın 15 ile 1 inde alıcaksınız.Bırakın aylık ödemenizi 2 ay sonra almayı size ödemenizi ayda 2 kez yapıcaz...
Nasıl güvenebiliriz diyicekseniz 5 YTL olduğu zaman bir ödeme hemen ödemenizi yapıcaz kısa bir süreliğine..Bu şekilde kaybediceğiniz en fazla 5 YTL olucak..Ama biz bu işi 2 günlük bir iş olarak değil sürekli hale getirerek webmasterları hak ettikleri paraları ödemek istiyoruz..
Pop up açmak yasaktır fakat reklam bannerlarını bir sayfaya yerleştirip o sayfaya pop up açabilirsiniz...
Alışveriş sitemiz için böyle bir sistem kurduk.Beğeniceğinizi düşünüyoruz..Bizimle çalışmak istemeyen bir çok webmaster var farkındayım fakat dediğim gibi kaybedebilceğiniz fazla birşey yok..Ya doğru söylüyorsak?
w w w . **** . n e t / a f f i l i a t e

gereksiz..

S

sss

Misafir
..

evet siz çok iyi biliyorsunuz bu işi size başarılar..Çalışmak isteyen olursa anlattım..

R

rolfgrin

Misafir
gereksiz olduğunu düşündüğüm bir affiliate sistemi..
ödeme yapıyor olsanız bile tavrınız hoş değil, size başarılar dilerim

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sss' Alıntı:
enayi mi buluyum..Zaten bize pop up açanlarda enaiyi öyle değil mi ? Onlar aptal bir siz akıllısınız?
http://www.webservis.gen.tr/cgi-bin/analiz.cgi?username=*&webservis=1

bak görüyor musun? Böyle olmamızı sağlayanlar enayi di mi..Dostum kaç günlük adamsın ki böyle konuşuyorsun ? Bir baksana dopdolu net domainine biz kaç yıldır bu işin içindeyiz bir gör istersen

sss sen ukalıgı bıraktın sanıyorum ?

ben sana sorayım kac gunluk adamsın diye acayip kacmazmı ?

akıllı uslu uslu takıl şu forumda girdigin her nickle ban yemek zorundamısın?

turkcerap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben

sözler-silah beni tanımayanmı var bu alemde ??? sen kac yıllıksın ben kac yıllıgım otur bir düsün bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.