Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekleme: şuan dolaştıklarım gunlukguncel bilteksis kamasis webmaster diğererini akşam yapacam sebebi şu şu an kullandığım net m.e.b neti diğer siteler açmiyor akşama da diğer siteleri dolaşacam
////
tamamlanmıştır
///
diğer sitelerde de dolaşım bitmiştir
dolaşım başladıı
arkadaslar son 2-3 günden beridir dolaşımlar aksıor Analytics dan takip ettiğim kadarıyla böyle devam ederse bende dolaşmıcam kımsenın sitesini haberiniz o0lsun..
arkadaşlar dolaşımları iyi takip ediniz kimse dolaşmamazlık etmesin dolaşamayanlarda mazeret bildirsinler dolaşım başliyor bu arada sivaslı kardeşimin sitesi hala sorunlu gunlukguncel süper olmuş
///
lucas kardeşim bende dolaşmıyorum demekle olmaz dolaşım yapmayan kimse tesbit et çıkaralım
Ekleme: bu arada ben birgün önceki dolaşım yapanların sitelerini dolaşiyorum dolaşım yapmayan olduğu zaman otomotik siteleri tarafımca dolaşılmamış oluyor
//////
TAMAMLANMIŞTIR
Kaytarmalar Yine Oluyor Beyler, Haberiniz Olsun Son Bir Uyarı Kaldı. Bir Daha Düzensiz Kaytarma Olursa Kaldırırım, Gerekirse Grubuda Kapattırım, Bir Birimizin Hakkını Gasp Etmeyelim Lütfen...