İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeni Bir Dizin Daha...

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Baktım herkes bir dizin açma sevdasına düşmüş, dizinler havada uçuşuyor madem öyle bir tane daha eklensin bunlara :)
Buradan ulaşabileceğiniz dizinde ilk 750 site kodsuz onaylanacaktır. Daha sonra eklenen sitelerin kod eklemesi istenecektir. Peşinen söyleyim. sonra duuymadım etmedim dinlemem :D
ŞAKA ŞAKA :D Herkesin sitesi kodsuz onaylanacaktır. Ama dizinin açık kalıp kalmayacağı 1-2 hafta içinde belli olacaktır. İşinze yarayacağını ve paylaşacağınızı ümit ediyorum.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
bende de var bundan bitane xD
hit manyağı olman dileklerimle :D

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
amacım hit çekmek değil aslında. yapacak iş bulamayınca can sıkıntısından açtım :D site onaylamayla falan zaman geçsin diye :D
ekledin mi site? hemen onaylayım :D

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
sitemi aproval kısmından active kısmına taşır mısın :D

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
reca ederim ne demek :D sen eklersin de ben taşımamıyım :D aslında şu ingilizce sitelerde mi yaysam ben bunu :D yok ya boşver kim uğraşacak elin gavuruyla :D

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
digital pointse bi çıtlatıver bence :d

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
millet siz ekleyedurun benim işim var biraz, gelince onaylarım, konunun altına yazarsınız ekledim diye :D
bu arada yazmamışım, alexa değeri 670k imiş. Diğer dizin başlıklarında alexa değeri yazılmış ben de yazıyım ayıp olmasın şimdi :D

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
deviantart sayfası olanlar için photo maniplation kategorisi açtım, ekleyebilirsiniz. uygun kategori bulamayanlar söylesin açalım hemen :)

Daylight_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Teşekkürler...
2 adet ekledim(shopping,blog) onay bekliyor:).Her dizine ekliyoruz bakalım hayırlısı...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.