firar' Alıntı:mlm işi herzaman zevklidir özellikle alt üye bulabiliyorsanız sizin içinde çok karlı olabilir..
favorites' Alıntı:mlm nedir? ilk kez duydum
korayx' Alıntı:Dünyanın En Hızlı Büyüyen 500 şirket arasında 37. olan Firmamızda internetten çalışarak para kazanabilirsnizi detaylı bilgi www.koraymetin.ws detaylık bilgi ve açıklamalar sitemizde
favorites' Alıntı:açıklama için teşekkürler firar. şimdi anladım mantığı
peki bir şey daha sorsam. sistem okey, ürün satıyorsun, üye yapıyorsun ve indirimli satış vs..vs..komisyon oranları..Ama " domain " den başka ürün yok mu?yani değişik ürünlerin satışı. domain satışı biraz dar..
ek bilgi olsun diye yazıyorum : mlm sistemi veya günümüz adıyla network marketing oluşturulması artık o kadar kolay değil. gerek tüketici hakları bilincinin oluşması gerekse kapı kapı dolaşıp senetle satış yapan dolandırıcıların oluşması bu işi zorlaştırdı. bu yüzden kurulan www.dsd.org.tr (Doğrudan Satış Derneği) üyesi olmak gerekiyor. verilen örnekteki (bilmemne kart) sistem satış aracılığına girmekte. mlm sistemi dahada karışık çünkü ortadaki temel öğe Amerikalı mlm cilerin deyişiyle win-win (kazan-kazan / ne yap ne et kazan) yani her yol mübahtır satışta...firar' Alıntı:mlm bir pazarlama şekli bu pazarlama şeklini kullanan değişik şirketler var... sana ne lazım söyle onu arayalım mesela kozmetik sektörü çok fazla kullanıyor mlm sistemini.. ayrıca sen düşündüğün şeyi pm at bana... mlm sistemi hertürlü ürün için kurulabilir.. mesela arçelikden bayilik alıp dükkanın camına benden her eşya alana pekmezticaretkart bastırıyorum ve bana getiriceğiniz hermüşteriden size %2 veriyorum onun getiriceklerindende %1 veriyorum desem bir mlm kurmuş olurum...
korayx' Alıntı:Sadece domain hizmeti vermiyor arkadaşalar e-mail-hosting-hazır websiteleri bu işler neden bu kadar kötülüyorsunuz anlamıyorum bende normal bir üyeyim ve bu işi ek olarak ve internette ki zamanımı değerlendirmek için yapıyorum bende her ay 10 $veriyorum. her ay azda olsa kazandırıyo bu kadarda kötü niyetli olmaya gerek var mı?
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.