hitix' Alıntı:
Arkadaşlar özellikle Terör konusuna pek girmek istemedim ama madem bu kadar tepki geldi ufak bir örnek vermek isterim. Olağanüstü hal ilan edilen bir bölgede aldığı maaşın 3.5 katını alan bir komutan buna son vermek ister mi? Bugüne kadar terör yüzünden şehit olmuş en yüksek rütbeli askerler ve sayılarını incelerseniz dediklerimi biraz daha iyi anlayacaksınız. Kesinlikle yanlış anlaşılmasın bu sadece ufak bir örnek, keşke herkes askerlerimiz kadar sahip çıksa milletimize Bu meseleleri ve çok daha fazlasını konferansımızda karşılıklı konuşacağız. Herşey belgeriyle birlikte sunulacak. Hak verirsiniz ki bazı bilgilere ulaşmak gerçekten çok zor. Bunun için biraz daha zaman gerekiyor. Tüm hazırlıklarımız tamam sayılır şu anda örtülü ödenek üzerinde yoğunlaşmış durumdayız.
Herkese iyi çalışmalar dilerim.
Lütfen yazımı dikkatle okuyun.
Kesinlikle yanlış anlaşılmasın bu sadece ufak bir örnek, keşke herkes askerlerimiz kadar sahip çıksa milletimize
Ben yazımda terör asker yüzünden bitmiyor demedim. Bazı arkadaşlarımız özellikle kendilerini öne atıp biranlık hırs ile cevap yazmışlar. Yazılarımda tek kelimeye takılmayın onları bir bütün olarak inceleyin lütfen arkadaşlar. Benim aile fertlerimin yarısından fazlası asker ve bununla sürekli övünürüm. Fakat olaylara biraz mantıklı açılardan yaklaşmak gerekli. Bu millet askeri de dahil kimsenin elektrik, su, telefon, ev kirasını ödemeye mecbur değildir. Benim ülkemde bedava hayat yaşama lüksüne hiçkimse sahip değildir. Bu yazdıklarım herşekilde yorumlanabilir. Böylesine yoruma açık bir konuda tartışmaların büyümemesi amacı ile herkesi konferansımıza ve yakında açılacak web sayfamıza davet ediyoruz. Emin olun göreceksiniz ki aslında aynı şeyleri düşünüyoruz.
Bazı arkadaşlar ekonomiden anlayıp anlamadığımı soruyor ısrarla. Makro iktisat ve Mikro iktisat konularında 2 ayrı tezim şu anda anadolu üniversitesinde mevcut durumda. Para politikasını da birçok siyasetçiden daha iyi bilirim.
Benim amacım ve yönelmek istediğim konu Askerler ve Askeriye değildi. Büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bıraktığı mirası bu şekilde bugünlere nasıl getirdiğimizi tartışmak ve ortak bir çözüm noktasında buluşmak oluşumumuzun en büyük gayesidir.
Konulara çok genel olarak yorum yazmam sanırım yanlış anlaşılmalara neden oluyor. El atılması gereken o kadar çok konu var ki burada bunların hepsini yazmam ve belgelemem takdirinizdir ki imkansız.
AKP'den CHP'ye
Doğan'dan Uzan'a
PKK'dan MiT'e
Süleyman Demirelden Feytullah Gülen'e
Topkapıda yatan saklı belgelere
kadar tartışacağımız ve yazacağımız o kadar çok şey var ki emin olun herkes bildiği değer yargılarını yeniden değerlendirmeye alacak.
Bu yeni bir hareket değil üzerinde uzun zamandır çalışılan ve bittiği gün herkesi hayretlere düşürecek belgelerle ortaya çıkılacak bir araştırma. Ben ve arkadaşlarım bu yola başkoyduk. Girdiğimiz riskleri, aldığımız tehditleri yakında sizler de göreceksiniz.
Bizi uzun zamandır maddi ve manevi olarak destekleyen tüm gönül dostları ile birlikte büyük bir oluşum başlayacaktır ve artık durdurulamaz.
Toplam 70,000 sayfalık özel belgeler, anlaşmalar ve yazılar şu an dijital ortama aktarılmakta. Bittiği gün yer yerinden oynayacak bundan emin olun.
Herkese iyi çalışmalar dilerim.