İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yeni bir site açtım sizce hangisi ni kullanmalıyım?

draltun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selam arkadaşlar sağlık içerikli bir site açtım konuları yukliyecem ama hangi scripti kullanayım bilmiyorum yardımcı olurmusunuz sitenin adı hastalikarsivi_com bu arsivlerin daha rahat indexlenmesi için ve görsel olarak gözü yormuyacak öyle karma karışık bir yapısı olmamalı kişi aradığını hemen bulabilmeli ve kolay kolay heklenmeyik ayrıyeten konuların ve resimlerin çalınmaması lazım yıllarca tıp eğitimi aldık bir ömur verdik bu uğurda. yardımcı olabilirmisiniz acaba
saygılar...

(konu yanlış yeremi açıldı bilmiyorum kusura bakmayın ben yeniyim daha)

Miller

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Deneyimli bir internet kullanıcısı değilseniz wordpress kullanın.
Biraz deneyimliyseniz Joomla kullanın
Deneyimsizseniz ama paranız bolsa özel sistem yazdırın
Çok deneyimliyseniz kendiniz yazın.

heking konusuna gelince;
Hiç bir sistem buna güvence veremez.
Resimlerin çalınmasını da engelleyemezsiniz. (Belki engelleniyordur ama ben bilmiyorum)
(Tabi şimdi birileri sağ tuş kilidi falan önerebilir ama onlar aşılabilir şeyler. Üstelik resim söz konusu olduğunda ne ile yapılırsa yapılsın; screen shot alınarak gene çalınabilir)

Kolay gelsin

emreba

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tabi ki wordpress kullan sebep olarak makaleyi yazdiktan yarim saat sonra google amca indexlio hemde kolay kodlanmis bi script fazla zorlukta cekmezsin ;) .. yeni sitende basarilar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.