İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Soru Yeni Bir Site İçin Ne Zaman Link Çalışmasına Başlanmalı ?

kfy2000

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba.

Bir kaç ücretsiz blog çalışmasından sonra kendime wordpress bir com uzantılı site yaptım.

İlk iş olarak bildiği bir kaç şeyi yaptım. Öncelikle güncel konular seçip o konularda kendi yazılarımı yazarak siteye eklemeye başladım. Şu anda günlük 2 ile 4 konu girerek devam ediyorum.

Site map ekledim. All in One SEO eklentisini ekledim. Sosyal paylaşım bağlantılarını ekledim. Bir kaç arama motoruna ekledim.

Şimdi sorum şu. Ne zaman link çalışmasına başlamalıyım. Birde konular çok geç index alıyor. Bunun için ne yapabilirim.

Yorum ve görüşleriniz yeni ve acemi biri olarak benim için çok önemlidir. Şimdiden teşekkürler.

Site Adı: www.bilginipasla.com

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Çabuk indeks alması için, her yazı ekledikten sonra ping atabilirsiniz. Tam olarak ne zaman açtınız bilmiyorum ama ilk 1-2 ay link çalışması yapmamanızı öneririm. Daha sonra ufak ufak Türkçe sitelerden link alabilirsiniz. En önemlisi düzenli olarak içerik girmektir ama. Yani günlük 2-4 konu girip, daha sonra birkaç gün hiç içerik girmemek ziyaretçi kaybına neden olur. Güncel tutulan siteler her zaman daha avantajlıdır aramalarda.

by_karahan

1
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Link alırken tek kelime üzerinden almayın. Çünkü bir kelime üzerinden link alındığında, %100 keyword density oranı olan bir link elde etmiş oluyorsunuz. Ancak tanıtım yazısı üzerinden elde edilen linklerde, tanıtım yazısının kelime sayısına bağlı olarak %5 veya max. %10 anahtar kelime yoğunluğu sağlanıyor ve çok daha sağlıklı bir link elde etmiş olunuyor.

kfy2000

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bilgilendirmeler için teşekkürler.

Daha site 2 haftalık. Bir ay dolana kadar içerik girmek dışında bir şey yapmama gerek yok gibi duruyor. Geç indexlenmeside sanırım zamanla düzelecek.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.