İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeni bir sponsor

F

Flasci

Misafir
Merhabalar
Yeni bir sponsor cikti piyasaya www.premierad.com diye bunu cikaranlarda Portekizli Seek99. Guvenilirmi,degilmi bilemiyoruz su an.Ama Seek99 zamaninda bazi webmasterlere parasini odemesine ragmen bazilarinida dolandirmisti. Eger sansiniza guveniyorsaniz deneyebilirsiniz. Ama ben Seek99 a guvenmedigim icin kullanmayacagim,sadece bir oneri....

Iyi calismalar...

F

fatihhk

Misafir
şansımı deneyeyim dedim ve reklamları koydum bakalım ne olacak ;)

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sen dene bi sonuclar olumluysa bizde ona göre alt üyen oluruz. ;)

M

maxxlist

Misafir
fatihhk' Alıntı:
şansımı deneyeyim dedim ve reklamları koydum bakalım ne olacak ;)

sende istatiskler çıkıyormu? ben pop up reklam koyuyorum siteme reklam olarak benim hesabım çıkıyor.. ip den mi acaba? gösterimi eksik sayıyor hemde çok eksik... tıklama istatisklerini yoğunluk war diye göstermiyor...

bunlar benim yaşadığım sorunlar.. sende de böyle sorunlar var mı acabA?

F

fatihhk

Misafir
maxxlist' Alıntı:
sende istatiskler çıkıyormu? ben pop up reklam koyuyorum siteme reklam olarak benim hesabım çıkıyor.. ip den mi acaba? gösterimi eksik sayıyor hemde çok eksik... tıklama istatisklerini yoğunluk war diye göstermiyor...

bunlar benim yaşadığım sorunlar.. sende de böyle sorunlar var mı acabA?

pop up reklamda bendede benim hesap çıktı :D
ben 468x60 banner kullanıyorum.görüntülemeye göre veren.
eksik sayım yapıyormu anlayamadım daha.
tıklama kullanmadım bilmiyorum.
yanlız sanırım bunlar başka bi yerden reklamı alıp bize satıyorlar çünkü komisyon vs. diyor.
sanırım dandik bi şirket

F

fatihhk

Misafir
arkadaŞlar LÜtfen Dİkkat.
Yabanci Forumlarda Bu Şİrketİ AraŞtirdim Ve EdindiĞim Bilgilere Gore Bu Şİrket Guvenilir Bİr Şİrket DeĞİl.
BoŞuna Vaktinizi Harcamayin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.