duyarlı insanlar
herhalde fazla tıklama alamıyolar ama bence böyle teşvik edici işlemler yapmamalılar..
herhalde fazla tıklama alamıyolar ama bence böyle teşvik edici işlemler yapmamalılar..
reklamın yazdığı sayfada google reklamı yok , ayrıca reklam yazılan site adresi değişik , yani aslında mafiaturk.com sitesiyle alakası yok gözüküyor.
komploda olabilir , olmayabilirde.
Çok iyi düşünmüşsün her girşimde malatyalive.com a ve google reklamlarına 2 şer kez tıklıyorum.
evet bunu oyundaki en önemli görevimiz olarak görmeliyiz eğer daha da fazla iyi imkanlarla oyun oynayabilmeyi istiyorsak bu görevi sürekli yerine getirmeliyiz.
oyunun en vefakar kullanicilarindan biri olan Kerem'e tesekkurler
daha fazla tıklamak artık borcumuz niteliğinde..
hatırlatma için sağol kerem
Ya bugün bi arkadaş söylemişti. Adını şimdi unuttum. Bir göreve de bu google reklamları ile ilgili bi şey yapsak diye.
Siteye girişten itibaren seviyeler ilerledikçe belli bir adet tıklama mesela gibi. Ya da belli bir adet olmadan seviye de atlanmayabilir. Bunun gibi bi şey yapmak mümkün mü bilmiyorum . Ama yapılabiliyorsa mantıklı gibi duruyor.
Tabi bunun görevler başlığı altında olmasının , bir duyarlılık değil görev olarak algılanması düşünülmemeli, belki bir hatırlatma şekli olarak düşünebiliriz. Bazen inanın ben bile unutuyorum
ya görev de olabilirde de mesela herhangi bir sayıda tıklayan kulanıcıya ödül falan verilebir nebiliyim mermi para yada her ikisi de
Düşündürücü...GOOGLE REKLAMLARINA Cok Az Tik Aliyoruz..
fikirler güzel bu sitenin gekişmesi için arkadaşlar mesela siteye girebilmek için tıklanması şartı koyulabilir yada bunun gibi bir çok şey..
ben okumus gibi yapıyorum
başarılarının devamlarını dileyelim di mi
http://www.dragonfever.info/mafiaturk/forumdisplay.php?fid=4
silmişler konuyu... iki kere kaydoldum. ve konuya cvp yazdım...
(laf aramızda daha uye banlamasını da bilmiyorlar. kendilerine de webmaster diyolar. )